![]() |
İhmalin sonucları Gökçen'i Aramızdan aldı
Öncelikle konuyu yanlış yere actıgımı düşününenler konuyu tamamen okuyup tekrar düşünsünler.arkadaşlar daha 8 yaşındaki bi kardeşimiz ( ismi Gökçen GÖÇER ) basit ama bi o kadarda ciddi sonuclara yol acabilecek bi ihmalkarlık sonucunda hayatını kaybetti. ve babasıda bu olayın ardından gerek sesini duyurabilmek amacıyla gerek de bizi az da olsa bilinçlendirmek amaçlı bir site kurmuş.işte sitenin linki http://www.gokcengocer.com burada ben sadece bir site tanıtımı yapmıyorum . ve bu olay off topic de acılacak bi konu da değil o yüzden bu konunun yeri burasıdır. bu hayatımızın içinden bi olay olup her an hepimizin başına gelebilecek bi olaydır. ben sadece bu konuyu acmakla kalmayı istemedim ve elimden gelen her türlü desteği vereceğim. lütfen sizde hiç bişey yapamasanız bile siteyi biraz gezin resimlere bakın yazılanları okuyun. belki o zaman Gökçenin babasının yapmak istediğini anlarsınız. şimdi ben sadece susuyorum ve sizden gerekli ilgiyi istiyorum. Konuyu Tamamen Okudugunuza İnanıyorum ve Teşekkür ediyorum. Oguz OLGUN |
ne büyük bir acıdır yarabbim.......
edenin bulması, maksut olanın gerçekleşmesi dileği ile..... Büyü çocuğum büyü, Çek yalanın üstünden Aldatıcı kara örtüyü. Büyü çocuğum büyü, Kur güzelliğe köprüyü, Çözülsün karanlık büyü. Yaşa gönlünce Yaşamak adlı öyküyü. Büyü çocuğum büyü, Uyandır bilinçsiz uykuyu, Yırt at kuşkuyu, Göm mezara korkuyu, Çekmesin derinliğine seni Karamsarlık adlı kör kuyu. Büyü çocuğum büyü, Korkma dokuz köyden kovulmaktan, Unutma onuncu köyü... |
:frown: :frown: :frown: :frown: :frown:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.