![]() |
BiR KaDıN ÖLdÜ DüN GeCe
dün gece bir kadın düştü yakamdan üçüncü kadehimin içine. yaralı,üzgün ve sarhoştu iyice umut can çekişirken göz bebeklerin de inançsız bir yakarışla bakıyordu yüzüme çıkarıp aldım boğulmasın diye birlikte yürüdük sahilde baştan kaybedilmiş bir savaşın yenik kahramanıydı. akıntıya kürek çekmekten yorgun aç, susuz, yaralıydı çözümsüz dü teninde ki bilmece kendini yakamdan aşağı neden attığını anladım dinleyince. ayaklarımız suda / kıyıya paralel yürürken enine ağladım onun için./ ağladım kaderine. göz yaşlarımda ki tuz kör gecenin buz gibi ayazınla birleşince kristal bir hançer halinde düştü elime. sadece acıları son bulsun diye yüzlerce kere elimde ki hançeri sapladım bedenine. yıkıldı yere o artık yaşamıyor bende o kadınlardan bir sürü var diyeceğim ama bende de kalmadı nesilleri tükendi iyice bundan böyle ölümcül sevdaları asmadan yüreğine yaşayıp giden esmer, sarı, kumral onlarca peruğun içinde olabildiğince sahte ruhsuz ve duygusuz bir kaç yankie ile kalan zamanda idare edip gideceğiz işte. zaten hayat dediğin ne ki? .. boş bir sahne |
her sey bir oyun.kimi zaman banada öyle gelıyo.ama her acıda gercek oldugunu bir kez daha anlıyor insan.herkes kendi kucuk sahnesinin bas rol oyuncusu.ne cok figüranlar görürüz.ne cok asklara tanık oluruz.kimi zaman biz bir baskasının sahnesinde figüran oluruz.gene cok konustum susayım.paylasımın için saol niket:)
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.