www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Beşiktaş günlüğü 21.09.2006 (https://www.cakal.net/showthread.php?t=36852)

lonely19 09-21-2006 12:10 PM

Beşiktaş günlüğü 21.09.2006

Doğan'ın keyfi yok
Mustafa Doğan, sakatlığı nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürüyor. İlk kez bu kadar uzun süre takımdan ayrı kalan Mustafa, "Her geçen gün iyiye gidiyorum ama formamı ve taraftarımızı özledim. Formamı idmanda değil, maçta terletmek istiyorum" dedi.

Doğan'ın keyfi yok
Mustafa Doğan, sakatlığı nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürüyor. İlk kez bu kadar uzun süre takımdan ayrı kalan Mustafa, "Her geçen gün iyiye gidiyorum ama formamı ve taraftarımızı özledim. Formamı idmanda değil, maçta terletmek istiyorum" dedi.

Bugün tek idman var
Beşiktaşlı futbolcular bugün yapacakları tek idmanla çalışmalarını sürdürecek. Dün yapılan çift idmanda futbolcularını bir hayli yoran Tigana'nın, akşam saat 16.00'da yapılacak ve sadece 30 dakikalık bölümü basına açık olacak çalışmada, A.Gücü maçı taktiğini uygulatacağı öğrenildi.

Kartal'a diş kontrolü
Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet bugün diş kontrolünden geçecek. Siyah-beyazlılar, kulübün resmi sponsorlarından Dentistanbul'un Altunizade şubesinden kapsamlı bir diş taramasından geçecekler. Saat 14.00'te yapılacak kontrollere takımın büyük çoğunluğu katılacak.

Rakamlar Kartal diyor
Beşiktaş'ın A.Gücü karşısında ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Siyah-beyazlılar 49 sezondur oynadıkları Birinci Lig'de 64 farklı takımla karşı karşıya gelirken, en çok mağlup ettiği ekip 84 maçta 57 kez yendiği A.Gücü oldu. 22 maç berabere bitti, başkent ekibi ise 7 maç kazanabildi.
Mustafa Doğan, sakatlığı nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürüyor. İlk kez bu kadar uzun süre takımdan ayrı kalan Mustafa, "Her geçen gün iyiye gidiyorum ama formamı ve taraftarımızı özledim. Formamı idmanda değil, maçta terletmek istiyorum" dedi. Beşiktaşlı futbolcular bugün yapacakları tek idmanla çalışmalarını sürdürecek. Dün yapılan çift idmanda futbolcularını bir hayli yoran Tigana'nın, akşam saat 16.00'da yapılacak ve sadece 30 dakikalık bölümü basına açık olacak çalışmada, A.Gücü maçı taktiğini uygulatacağı öğrenildi. Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet bugün diş kontrolünden geçecek. Siyah-beyazlılar, kulübün resmi sponsorlarından Dentistanbul'un Altunizade şubesinden kapsamlı bir diş taramasından geçecekler. Saat 14.00'te yapılacak kontrollere takımın büyük çoğunluğu katılacak. Beşiktaş'ın A.Gücü karşısında ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Siyah-beyazlılar 49 sezondur oynadıkları Birinci Lig'de 64 farklı takımla karşı karşıya gelirken, en çok mağlup ettiği ekip 84 maçta 57 kez yendiği A.Gücü oldu. 22 maç berabere bitti, başkent ekibi ise 7 maç kazanabildi.

CaKaLBoT 09-21-2006 03:54 PM

tsklerrr...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:31 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.