![]() |
cilt bakımı
arkadaşlar ben tepeden tırnağa sivilce dolu bir bayanım bana derman olacak bir allahın kulu yokmu erkekler bana hiç bakmıyor aranızda sivilceli kızları seven yokmu lütfen bana bir el atın arkadaşlar bakın tanselde artık bana yüz vermiyorbende bir allah kuluyum yeter artık bir erkek istiyorum acıyın bana eli ayağı sağlam olsun erkek olsun yeterkulu kölesi olurum kapısında paspas olurum artık kokuşmaya yüz tuttum bunalıma girdim acil taraflarından koca istiyorum koca anladınızmı kocaaaaaaaaaaaaaaaaaabanada yazık günah yahu benden çirkinlerini çora çocuğa karıştılarben evde hönk hönk ağlamaktayım kapıda pencerede geleni geçeni seyretmekten sıdıkaya döndüm am durun bu böyle kalmaz ben sizlere yapacağı çok iyi bilirim hepinizin kocasını elinizden almazsam banada sıdıka aslı demesinlersiz benim gibi yani gül gibi kızı bırakındaöyle yamuk yumuk kızlara bakın benden beter olun inşaallah aslında ben gizemlicenin yengesiyim onu kıskandığım için böyle yaptım naapim oda bu kadar güzel olmasaydı onü alan yaşadı dertlerinide boşadı mestd olur vallahi jest olurlütfen tavsiyelerime kulak verin ve bu altın fırsatı kaçırmayın.kendize iyi davranın
|
saol .
|
teklıfıne sıcak bakıyorum sevgili gizemlice..
not:ayrıca sivilcelerin için bi krem onerebılırım.bende de aynı dert wardı ınanılmaz etkı yapıyor.adı benzamycn (turkcesi benzamisin dıye okunuyor) super bı krem tavsıye ederım.. |
saolasın cilt bakımı hakkında güzell şeyler öğrendik :P
şaka bi yana sivilce sorununuz varsa krem mirem hikaye...ROACCUTANE adlı ilaç(hap) var onu kullanın...ama hamileyseniz kesinlikle uzak durun çünkü çocugu allah çarpar :D |
bu şakaya alıncak bir konu değil..yanlış ilaçlar sonucu yüzünüz daha çok tahriş olabilir..ve bunu dönüşü olmayabilir..
burdan alacağınız tavsiyelerle hareket etmek yerine lütfen tıbbi bir danışmana gitmenizi öneririm.. sonuçta yüz bir insanın vitrinidir..ve vitrine önem gösterilmelidir.. öte yandan erkeksizlik bir bayan için ne derece kötüdür bilemem tabi..ama kanka.chat odalarına takılın..belki orda aklınıza uygun bir partner bulabilirsiniz... verilebilecek önerilerin sizi olumsuz etkileyeceğini düşünerek bu konuyu kilitliyorum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.