![]() |
Unlulerden Secmeler (kopacaksınız)
Unlulerden Secmeler
Bazi futbolcularin hepsi sigara içiyor... (Fenerbahçeli Oguz Çetin) Savasi istemiyorum... Beni çok etkiledi... Makyaj masrafim var, elbise masrafim var... (Petek Dinçöz) Görmeyi mi isterdin, böyle iyi mi? (Kenan Erçetingöz\'ün, gözleri görmeyen Metin Sentürk\'e sorusu) Degisik bir yerden gireyim sana... (Erman Toroglu, Sansal Büyüka\'ya söylüyor) Somali'nin baskenti neresidir? Manken Nefise Karatay: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum... Madonna gibiyim... Dünyaca ünlü bir tenor olmak istiyorum...(Özcan Deniz) Aranizda erkek oglu olan var mi? (Yasemin Bozkurt) Artik hata yapmak adina daha tecrübeliyim... (Özlem Yildiz) Ne var ki canim... Insan çevresindeki komsulariyla da mutlulugun doruguna ulasabilir... (Seda Sayan) Annem hakikaten çok kaliteli bir sanatçi annesi... (Seren Serengil) I love you sizi... (Sibel Turnagöl) Gülben Ergen benim yatir arkadasim... (Bülent Ersoy) Cenab-i Allah'i size emanet ediyorum... (Tansu Çiller) Benim kültürsüz insanlarla isim olmaz... Zaten simdi ultrasyondan çiktim, çok mutluyum... (Ceylan) 125 milyara, dokunsaniz degecek kadar yakinsiniz... (Kenan Isik) Fatih Terim arkasini bos birakmasin, doldururlar... (Ömer Çavusoglu) |
Cenab-i Allah'i size emanet ediyorum... (Tansu Çiller)
bu ne bole ya koptum:Dbide bu kadın basbakanlık yaptı.hay allahım ya buna oy veren gidp intihar etsin bence:) |
Somali'nin baskenti neresidir?
Manken Nefise Karatay: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum... I love you sizi... (Sibel Turnagöl) Bende bu ikisine en çok güldüm...insan kendini nasıl belli ediyor ağzından çıkan kelimelerle.. |
Alıntı:
HEPSİ Bİ ALEM SAOL SALİH |
Alıntı:
|
Bazi futbolcularin hepsi sigara içiyor... (Fenerbahçeli Oguz Çetin)
bu adamın türkçe derslerine ihtiyacı var:D Tesekkürler |
Alıntı:
|
I love you sizi... (Sibel Turnagöl)
Gülben Ergen benim yatir arkadasim... (Bülent Ersoy) Cenab-i Allah'i size emanet ediyorum... (Tansu Çiller) bunların hepside komik gülmekten öldüm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.