www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   GÖZ YAŞLARINIZI TUTAMIYACAKSINIZ !...tutmayınız da zaten .. (https://www.cakal.net/showthread.php?t=38743)

walsman07 09-27-2006 12:25 PM

GÖZ YAŞLARINIZI TUTAMIYACAKSINIZ !...tutmayınız da zaten ..

HANGİ ANAYI GÖRDÜNÜZ ÇOCUĞUNUN ÜZERİNDEKİ BATTANİYEYİ ALIP, CEPHANEYİ ÖRTEN...

HANGİ KADINI GÖRDÜNÜZ CEPHEDE (CEPHE GERİSİNDE DEĞİL MEHMETÇİK KURŞUN *, EN ÖN SAFTA, MEHMETÇİKLE YANYANA) MEHMETÇİK'E SU VEREN, EKMEK VEREN, VERİRKEN ŞEHİT DÜŞEN...

HANGİ KADINI GÖRDÜNÜZ, ÖNÜNDE BOMBA PATLAYACAĞINI BİLE BİLE SIRF VATANINI, VATANIMIZI KURTARMAK İÇİN BİLE BİLE BOMBANIN ÜSTÜNE GİDEN, ŞEHİT DÜŞEN...

HANGİ MİLLETİN KADININI GÖRDÜNÜZ KİMİSİ SIRTINDA BEBEĞİYLE, KİMİSİ SIRTINDA, KUCAĞINDA, KENDİ AĞIRLIĞINDA(YA DA DAHA FAZLA AĞIRLIKTA) BEBEKLERİ GİBİ GÖRDÜKLERİ MERMİLERİ CEPHEYE TAŞIYAN...

HANGİ ASKERİ GÖRDÜNÜZ AYAĞA BİLE KALKMAKTA ZORLANIRKEN, YARALARININ SARGISI TAMAMLANDAMADAN, YARALI BİR ŞEKİLDE CEPHEYE SAVAŞA, HAYIR, ÖLMEYE GİDEN...

HANGİ............................................. ....................................GÖRDÜNÜZ!
HANGİ............................................. ....................GÖRDÜNÜZ!
HANGİ............................................. ...GÖRDÜNÜZ!
HANGİ................................GÖRDÜNÜZ!
HANGİ............ ..GÖRDÜNÜZ!

BİZ TÜRK MİLLETİ OLARAK GÖRDÜK.

MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLEİRNDE, BİZİM MEHMETÇİKLERİMİZDE GÖRDÜK.

ANALARIMIZDA, BABALARIMIZDA GÖRDÜK.

MUSTAFA KEMAL'İN ÇOCUKLARINDA GÖRDÜK.

... ATALARIMIZDA GÖRDÜK...

İŞTE BELGESİ; ATV DE YAYINLANAN GENEL KURMAY BAŞKANLIĞININ ARŞİVİNDE BUGÜNE KADAR BOZULMADAN SAKLANMIŞ GERÇEK KURTULUŞ SAVAŞ'I GÖRÜNTÜLERİNDEN BAHSEDİYORUM.

BU SAVAŞLAR, BİZLER İÇİN, TÜRK ÇOCUKLARININ, TAM BAĞIMSIZ, LAİK, DEMOKRATİK, UYGAR, MEDENİYET SEVİYESİ YÜKSEK TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NDE YAŞAMASI İÇİN YAPILDI. BİZLER İÇİN KAZANILDI. KIYMETİNİ BİLELİM....

.:::İNDİR::::

DEDİĞİM GİBİ BU GÖRÜNTÜLERİ İZLERKEN GÖZ YAŞLARINIZI TUTAMAYACAKSINIZ, TUTMAYINDA ZATEN. BEN TUTMADIM, İSTESEYDİMDE TUTAMAZDIM. HİÇ BİR TÜRK EVLADININ DA, BEN TÜRK'ÜM DİYEN BİRİNİN DE GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLABİLECEĞİNİ ZANNETMİYORUM....

halende 09-27-2006 12:40 PM

TeŞekkÜrler

PaylaŞim İÇİn TeŞekkÜr Ederİm Senİn Gİbİ İnsanlarin VarliĞi İÇİmİ Rahatlatti DoĞrusu Ben Nasil İzleyecegİmİ BİlmedİĞİm İÇİn İzlemedİm Ama Yazdiklarin Çok Etkİleyİcİ Tekrar TeŞekkÜrler

walsman07 09-27-2006 12:49 PM

halende şimdi ordaki indir yazısına tıkladıktan sonra açılan linkte altta free yazan bir yazı var onu çift tıkladığın zaman başka bir sayfaya geçiş yapacaksın..açılan sayfada biraz bekleyeceksin orda saniyelerin bitmesini bekle..sonrasında ekrana 3 harfli yada 2 harfli bir renkli yazı açılacak onları olduğu gibi yan tarafındaki boşluğa yazacaksın..sonra download from cogent-net work yazan sekmeyi tıklaman gerekecek.. ardından bir dosya açılacak kaydet die tıkla..nereye indirmen gerektiğini sen seçeceksin..yani masaüstünü secebilirsin...

yorum için ayrıca teşekkür ederim halende :)

halende 09-27-2006 03:17 PM

Kankİcİm Sagolasin Yaa

DİĞerlerİde BÖle OluyomuŞ Demekkİ Bİlmİyodum Ayrica Bu PaylaŞimin İÇİn Çooooooook TeŞekkÜr Ederİm Vatan Mİllet Meselelerİ Olursa Bİlmeyİ Çok İsterİm Bana Haber Et Olurmu Bunlari Çok Sevİyorum

kasatura64 09-27-2006 10:31 PM

İyİde Free Den Sonra Acilan Sayfada Geri Sayim BaŞamiyo?
Neden Olabilir Sence?
TŞk Ler

bluekeys™ 09-28-2006 08:58 AM

Alıntı:

İlk Gönderen kasatura64 (Mesaj 199671)
İyİde Free Den Sonra Acilan Sayfada Geri Sayim BaŞamiyo?
Neden Olabilir Sence?
TŞk Ler

geri sayım başlamıyorsa senin bağlantında bi sorun vardır çünkü bağlantı hızı çok düşük olsa dahi geri sayım devam eder ama sayım başladığı anda bağlantı gider gelirse bunu algılar vesayım durur..

kardeşim konu için çok teşekkür ederim güzel anlamlı bir konu

CaKaLBoT 09-28-2006 11:28 AM

paylaşıma kurban....

dediğin gibi..gözyaşlarıma sabır göster diyeceğim mevzu geğil...

ne mutlu şehadete erenlere....

ah bu tarihten dersler alınsa...bir alınsa....

bir çok şey tekekrrür etmez..ama....

sanal_makinacı 09-28-2006 11:39 AM

eyvallah kardeş saol paylaşım için...

dinosaurus 10-02-2006 07:42 PM

Ellerine saglik

seferad 10-02-2006 07:57 PM

ellerine saghlik kardes ama
LINKI BIR KONTROL EDERSEN SEVINIRIM

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:44 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.