![]() |
Diyarbakir Dev. Hast. Hasta şikayetleri
Diyarbakir Dev. Hast. Hasta şikayetleri
Diyarbakır Devlet Hastanesin'ce çıkarılan dergide,doktora şikayetlerini anlatan hastaların şiveleri ve ilginç sözlerle dile getirdikleri şikayetler yer alıyor. - Doktor bey bacaklarımda valiz (varis) var -Tansiyonum yukarı gelmeyi -Başım yani -Bende süpertansiyon var -Bizim çocuk ortalık derdine tutulmuş (Grip) -Yarım yarım öksürüyem -Bende Habitat B var mı? (Hepatit -Propostodan ameliyat oldum (Prostat) -İdralim ayni ayran gibi -Kanımda bi değişiklik hissediyom -Ara sıra kalbim çarpıştırıyor -Arakere çarpıntım oluyor -Kafamda bi çırlama var -Benim bağırsaklarım zehirli gaz yapıyo -Doktor bey benin şikayetim bir şu mıntıkadan, şu mıntıkaya kadar -Karnım gırıl gırıl -Boğazlarım gıdık gıdık gıdıklanıyi -Tüm tüy diplerim ağrıyo -Vücuduma vakitsizlik geliyor doktor bey (Halsizlik) -Nefesimi aşağıdan alıp yukarı veremiyom -Bugün bağırsaklarım sürekli kıvırıyo -Doktor bey 3 günde zor durdurdular benim tansiyonumu -İdrarımı yaparken zonklama oluyor -Damarlarımın içi yanıyor -Yaş 73 öbür taraftan çağırıler, ama gene de canım gitmek istemiyi -Dün gece çok yüreğim dövündü |
ilginç
|
Alıntı:
|
-İdralim ayni ayran gibi
-Benim bağırsaklarım zehirli gaz yapıyo .. harika yaa...kopyum..:biggrin: |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.