![]() |
Kellerİn Tesellileri :)))
1- Kellik bana yakışıyor.
2- Erkeklik hormonu testeron fazla salgılanınca saçlar dökülürmüş. Yani gücü fazla erkekler kel olurmuş. Ne kadar kellik o kadar erkeklik anlayacağınız. 3- Tarihe bir bakın, bütün büyük ve mühim adamlar keldir. 4- Bütün saç kozmetikleri para tuzağıdır. 5- İstesem saç ektiririm ama insanın doğal hali daha güzel. 6- Zeki ve Marjinal kadınlar kelleri seksi buluyor. 7- Kelliğimle dalga geçilmesine kızmıyorum çünkü o benim kusurum değil, karizmamın bir parçası. 8- Benim saç kurutma gibi bir derdim yok neyse ki. Şükrediyorum halime. 9- Benim babamın kirpi gibi saçLarı vardıda ne oldu? 10- Çekicilik beyinden gelir, üzerindeki kıllar hikaye. 11- Herkeze kafa kazıtmak yakışmaz. Kafa derin benimki kadar düzgün ve benimki gibi yüz fizyonomisine uygun olmalıki yakışsın. 12- Tarihte bile Japon döğüşçüleri kafalarını kazıtıp daha erkeksi görünürlermiş. 13- Antropoloji de zekaya delalet eden kıvrımlı beyine sahip kafatasları deri yüzeyi, genelde fazla saça müsait olmamaktadır. 14- Bir adamın kafasında ya kıl çoktur ya da akıl. |
valla kardeş bendede aynı dert var yani kellik...
teşekkürler... |
Alıntı:
sende olsa milyarlar harcarsın:biggrin: |
kellerin klasik bahaneleri saçları olsa hepsine kendileride gülerler
|
güsel sıyrılıolar valla
tesekkürler |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.