![]() |
Türkiye Avrupa Birliğine Girermi?
Türkiye Avrupa Birliğine Girermi?
|
gönlüm kesinlikle girmesinden yana ama alacaklarını sanmıyorum. çok büyük yük getiririz omuzlarına.........
|
tamam güzel yaşam standartları yükseliyor ama yaşam şartlarını yükseltmek için birinin önderliğine mi girmek lazım biz bunu tek başımıza başaramıyormuyuz....benim zoruma gidiyor avrupa birliği için verilen ödünler...sanki illede girmek zorunda olduğumuz bir birlik onlar bize ayak uydurması gerekmiyormu biz masa başında kaybetmeye alıştık yine öyle olacak onlar bize mecbur her yönden kilit bizim ülkemiz ozaman neden biz onlara mahkum gibi tavır sergileniyor...bu benim düşüncem katılmak zorunda değilsiniz ama olmasa daha iyi olacak demek geçiyor içimden....
|
ne avrupası ya onlar kimmiş
|
valla girermi girmezmi belli olmaz aslında ama girsede daha ço uzatırlar olayı...
|
Gİrmek İster Ama Almazlar
|
Avrupaya Alirlarmi Resİm Altta...
|
ne işimis varya orda onlar girsin bise:d
|
Gİremezzzzzzzzzzzz
|
İnşallah gireriz ama biraz zor görünüo.Ayrıca 2012 yılında (bizim için çok kritik bir dönem olcak) dönem başkanlığını kıbrıs rum kesimi yapacak.Yani önümüzde çok engel var.Ama ümit kesilmez
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.