![]() |
Mantıkta neyin nesi
Adamin biri:
´´Yaw Kütüphaneden bi Kitap alayimda IQ mu yükselteyim biraz´´ der Kütüphanede bir Bestseller (cok satan) görür.... Kitapin Adi MANTIK Adam :´´Allah Allah Mantik da neyin nesi´´ der Kitabi alip Kitapcinin yanina gider ´´Kardes ben bu Kitapi alcamda Mantik neyin nesi yaw ??`` Kitapci :´´Yaw ben sana Mantiki nasil anlatayim Mantik iste ´´ Adam :´´sen bi anlat ben belki anlarim´´ Kitapci :´´ mmmmmmhhh senin evinde Akvarium varmi ???´´ Adam :´´var´´ Kitapci :´´ Ha ozaman sen Baliklari seviyosun ?´´ Adam :´´evet nerden bildin ??´´ Kitapci :´´Baliklari sevdigin icn evinde Akvariumun var, iste Mantik budur..... Baliklari sevdigine Göre Denizide seversin sen ozaman´´ Adam´´evet nerden bildin yaw?´´ Kitapci :´´iste Mantik bu.... Denizi sevdigine göre sahillerdende hoslanirsin sen´´ Adam :´´evet´´ Kitapci :´´ eeeee sahillerden Hoslandina göre orda gezen mayolaru Hanimlardanada Hoslanirsin herhalde`` Adam :´´evet´´ Kitapci : ´´bayanlardan Hoslandigina göre sen Homosexuell degilsin´´ Adam :´´degilim´´ Kitapci :´´Iste bunlar hep Matigin sonucudur, yoksa ben seni tanimam etmem nerden bileyim......´´ Adam Kitapi alir Posetin icinde yola cikar. Yolda Arkadasini görür. Arkadas: ´´One Kitapi öyle ....mmmmh Mantik .... lan mantikda ney ?´´ Adam:´´ yaw baya ugrastim ama sonunda anladim ne oldugunu, dur sana anlatayim....Senin Akvariumun varmi ??? Arkadas :´´Yook´´ Adam :´´Ozaman sen Homosexuelsin´´ |
güzelmiş.:biggrin:
|
:biggrin...mükemmel .... biraz kör mantık olmuş.... teşekkürler...
|
Güzel fıkraydı ellerine sağlık..
|
:)) güzelmiş
|
güzeldi:))
tşkler |
nokta vuruşu olmuş:))
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.