![]() |
nfs mostwanted yardım
http://img372.imageshack.us/img372/3383/frm00017ez2.jpg
arkadaşlar bu görevler nedir ? bir tane kaldı ama onu bulamıyorum digerlerinide karambole yaptım. bu görevlerin anlamlarını yada nasıl yapıldıgını bana açıklarsanız sevinirim arkadaşlar:( |
Arkadaşım Reckless kelimesinin anlamı Dikkatsiz demekmiş.Yani Reckless Driving Dikkatsiz sürüş demek oluyor.Arabayı trafikteki arabalara çarpa çarpa,kazalar yaparak ''dikkatsizce'' kullan.Belki o zaman o görevide geçersin
Speeding:Hızlı sürmek Excessive speeding:Aşırı hız Ramming a police vehicle:Polise zarar vermek Hit&Run:Vurup Kaçmak Damage to property:Çevreye zarar Vermek Resisting arrest:Polise yakalanmadan kurtulmak olabililir.Tam anlamayadım. Sonuncusunu da bilmiyorum. |
sagol kampa birde öyle deneyeyim :)
olmazsa eger tekrar yazarım |
ya dostum ölede yaptım bir türlü olmuyor.
sinir oldum ya kıracam klavyeyi artık.bnde dedigin gib çevirdim sözlükte aynı anlam çıkıyor ama ... yok olmuyor. |
Ben oyunu bitirirken böyle bir zorlukla karşılaşmadım.Sen oyunu bitirdikten sonraki görevleri mi yapıyorsun?
|
kampa daha oyun bitmedi ya %85 daha ya. yarışıyorum adamın arbasını alıyorum.sonra boş boş dolaşıyorum oyunda polisler felen takışıyo işte onlar beni kavalarken bu görevleri yapıyorum bilmeden ama bu sefer takıldım.bunları yapmadanda bir sonraki yarışa geçemiyorum anlamdım gitti ?
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.