![]() |
7 Yaş Altı Forumu...
CANBEBE SIZDIRIYORRRR
*EN SEVDIGINIZ MAMA MARKASI (Anket) *HATICE SACIMI CEKTI *SUNNET OLDUM (RESIMLI) (3+) *KARDESIMI KISKANIYORUM *ULKER HERO BABY URUNU UPGRADE ETTI *BEBELAC MI NESTLE MI *dort,uc ve iki tekerlekli bisklete nası binilir(resimli) *Oldurucu yaratık eBZee..(arkadan efekt: oaeaaaahhh) *Klozetin icine dusmemek icin teknikler *Pokemona inanmıo musunuz.Buyuk hataaa!(pokeist misiniz?) *koşup zıplamanın teknikleri *anne babaya izimizi kaybettirme teknikleri *Nokia Kısa Ninni MP3, Wave *Nokia Tom ve Jery WallPaper *uyumak için ninni programı *anne babaya sorulması gereken en gıcık sorular nelerdir *YENI KARDESIM DOGDU *ALTINA KACIRMAYAN VAR MI *çocuklar nasıl dünyaya gelir..bi fikri olan varmı.. *HERKES USTTEKININ SACINI CEKSIN *Barbie mi? Sindy mi?Herkes oyuncağını seçsin.. *1.pegasus pamuk helva partisi *herkes en son öğrendiği cümleyi yazsın...:biggrin: :biggrin: :biggrin: |
süpersin ahmet abi yaw
|
Alıntı:
abi manyaksın ya :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: süper tesekkürler |
cidden güzel bir site olur ama kimse birşey yazamaz unutmayalım
|
Komikmiş.Teşekkürler.
|
Süper olmus adasim hic düsünmemistim 7 yas alti cocuklarinin formu olacagini tesekkürler.
|
Herkes üsttekinin saçını çeksin.. Bu aslında fena değilmiş yaw..Ellerine sağlık kardeşim..
|
çok güzel olmuş ahmet eline sağlık
|
sizde iş yok ben 7 yaş altı formuna geçecem :D
adamlarda ne konular var bee :))))) |
heheh kardeşim mükemmel olmuş:D
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.