![]() |
"asil Aciyi Sen Çektİrİyorsun"
"ASIL ACIYI SEN ÇEKTİRİYORSUN" Telefon çaldı..Arayan "O"ydu..Şaşırmıştım.. Titrek bir sesle "niye aradın" diye sordum.. Bana yaşadığı kızı anlatmaya başladı..Onun uzun kızıl saçlarını, dolgun dudaklarını... Bu saatte bana bunları nie anlatıyordu ki sanki?! - "Gecemi mahvetmek için mi aradın?" - "Kendimi mahvediyorum.." Kısa bir sessizlik oldu.. Bozan bendim.. - "Uyumak istiyorum.." - "Bana acı çektirme nolur" dedi..(!) - "Acı çektiren ben miyim..? Ben acı çekenim.." - "Bende senin gibiyim inan bana.." - "Sen benim gibi olamazsın.. Sen benim yaşadıklarımı yaşamadın.. Beni terkettin unuttun mu? Beni aldattın ve terk ettin.." - "Seni aldatmadım" - "Neydi o yaptığın peki..?" - "Seni çok seviyordum.. Bu yüzden acı çekmeni istemedim...anlamıyor musun?" - "Asıl acıyı şuan çektiriyorsun bana" ... Telefonu kapadı.. Neden yaptı şimdi bunu..Önce gecenin bu saatinde aradı..Sevgilisini anlattı..Sonra kapadı.. Neydi bu? Kendimi acaip hissetmeye başladım.. Onu sevmiyordum ama neden kafama takıyordum... Ondan nefret etmem gerekirken neden hâlâ onu düşünüyordum.. Allahım.. Lütfen bu bir rüya olsun..Uyanmak istiyorum.. alıntıdır... |
ilginç
güzel paylaşım sağol kanka
|
teşekkürler paylaşım için
|
onu sevmedigini düşünüyorsun,ondan nefret ediyorsun ama onu aklından çıkartamıyorsan bunun adı AŞK tır başka bir şey olamaz
|
emeğe saygı saol kanka
|
AŞK tır AŞK başka bişey deil
emeğe saygı |
Kişinin gerçek duygu ve itirafları olmadığı için "içinizi dökün" bölümünde "hikayeler" bölümüne taşınmıştır.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.