![]() |
Ahu Tuba ve Meriç e uyuz oluyorum
Ya bu shovtv de kuşum aydının proğramına dur diyecek yokmu.ahu tuba ve meriç erkanın suratlarını görmekten artık bıkkınlık geldi yaw.Aylardır her kanal değiştirdiğimde onları görmekten nefret ettim.ya aşk denilen kelimeninde şeyini çıkarttılar medya önüne bu derece özel hayat sokulurmu.elin ağzıylamı evlenecekler ne hallere düştüler yaw.evlenseler coktan cocuk coluğa karışma zamanları gelmişti.Ama asıl olayı bu durumagetiren kanal sahipleri ve proğram yöneticileridir bazı medya düşkünü özellikle kadınlar tarafından bu konu artık bir milli mesele haline getirilmiş bu da kanala reyting yaptırıyor olacakki bir türlü bu olaya bir sonuç getirememişler.Meriç denilen dallamayı ilk kez orada gördüm ama ahu tuba bence yaşının geçmesi ve uzun süredir dizi ve filmlerderol alamadığı için reklam yapma peşinde ondan böyle birşey beklemezdim ama zannedersem maddi problemleri yüzünden böyle biseye kalkıştı ve artık o kanal ve proğram sayesinde yeterince para kazandı.zannetmeyinki ben bu proğramı izliyorum.kesinlikle izlemiyorum ama yinede her kanal değiştirdiğimde bu insanları görmekten artık sinir oluyorum kendi kendime.:mad: :mad:
|
ahuuuuuuuuuuu ::D o meriç manyak ya valla deli :D:D
|
bunun oyun olduğunu onlar açıkladılar izleyenlerde biliyor sanırım oyun olarak yapılıyor bütün bunlar söölediler yani kuliste ahu tuğbaya abla diomuş meriç erkan hatta..
sanırım sen bunun oyun olduğunun açıklanmasını duymadığın ve bunu ciddi yaptıklarını sandığın için bu kadar sinirlendin ... takmaa ... benim yaptığımı yap anında zap. değmez böle basit şeler için stres yapmaya.. bizlerde izlemezsek onlarda kaldırırlar yayından.. |
evet bıkkınlık geldi artık.zaten bunların yaptıgı aşk falan degil reklam
|
bence izlenesi bir program.gülmek için birebir.
|
oyun olduğu zaten belli birşey de sinir bozucu bir oyun komik anlarıda oluyor bazen hakveriyorum
|
İkisininde yerinde olmak istemezdim..Belli kesimler hariç duyarlı olan insanların gözünde ne kadar yıprandıklarının rezil olduklarının farkında bile olamayacak kadar cahilller..
|
Alıntı:
kilo çekmez,ölçü tutmaz şahsiyetsizlerin köküne parafin sür....çak gitsin..kim sevinmez...;) |
ben çok uyuz oluyom...
|
reyting uğruna ne hale geldiklerini bi görseler herhalde kendilerinden utanırlardı diyeceğim ancak bu insanların ar damarıda kalmamış!
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.