![]() |
Alman askerleri beni taciz etti / 5 ekim
Alman askerleri beni taciz etti
Tuncay YILDIRIM / KÖLN http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2256924.jpgTaliban militanı olduğu gerekçesiyle ABD tarafından Pakistan’da yakalanan ve dört yıl Guantanamo üssünde tutulduktan sonra serbest bırakılan Murat Kurnaz, Alman askerleri tarafından kötü muamele gördüğünü söyledi. Haftalık Stern dergisine konuşan Kurnaz, Guantanamo üssüne götürülmeden önce Pakistan’daki bir cezaevinde Amerikan askerlerinin kendine işkence yaptığını, Alman askerleri tarafından da şiddete maruz kaldığını belirtti. Özel komanda birliğinden askerler tarafından dövüldüğünü ileri süren Kurnaz şunları söyledi: "Cezaevine konalı iki hafta bile olmamıştı. Akşam iki kamyonun arasına götürdüler. İki Alman askerinin beni görmek istediğini söylediler. Üzerlerinde kamuflaj üniformaları vardı. Kollarında Alman bayrağı gördüm. Bilgisayarla yapılmış, küçük noktalardan oluşuyordu. Beni yüzü koyun yere yatırıp ellerimi arkadan bağladılar. Biri saçlarımdan çekip, ’Bizim kim olduğumuzu biliyor musun?’ diye sordu. Daha sonra da, ’Biz Alman Birliğiyiz’ dedi. Sonra başımı yere vurdu. Amerikalılar da çok eğlendiler." |
Amerikalı Askerlerin Beyinlerini köreltenler Utansın Askerler Değil..
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.