![]() |
Forum Manyaklari
Anne yemek yaptıktan sonra:
-Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et... Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika... Biri beyendiği bir şey verince: -repi hakettin... Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e boğarım... Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum... Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim... Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi... Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Replerinizi bekliyorum... Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti... -"Baba boşuna beni Teşekkür mesajıyla kandırma karneme rep veriyosan ver" *okula yeni başlayanlar köşesi... -ben yeniyim arkadaşlar -paylaşım cennetine hoş geldiniz bol paylaşımlar...(derslerde kopya için) -baba: oğlum bu telefonun zilsesleri nerde..? çocuk:boşuna konu açmayalım şurdan incele bkz:kullanım klavuzu |
saol kanka paylaşım için :P
|
zuhahahaha emeğine sağlık kanka
|
hehehe tşkler
|
güzelmiş ama gerçek hayatta böle olsa amma matrak olur..
|
alışkanlıklar oluyor tabi :)
|
çok güldüm yaa düşünemiyorum babama böyle şeyler dediğimi :D
|
ıyıymıs yaa :)
|
vallaha iyi toparlamışsın yav hepside sanal alem muhabbeti sağol
|
:)) çok güzelldi saolasın...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.