![]() |
mükemmel bi oyun 17 yaşında genç bi futbolcusunuz ve kendinizi geliştiriosnz..
mükemmel bi oyun çok zevkli antremanlar yaparak kendinizi geliştiriosnuz...sponsorlarınız oluo..ailenizle-arkadaşlarınızla-eğer bulursanız kız arkadaşınızla aranızın ii olması gerekio...kendinize veya başkalarına hediye alabliosunuz...ve sadece 11 mb...kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim...
sizden profil oluşturmanızı istediğinde alttaki ismi ve keyi girin.böylece sınırsız oynayabilirsiniz. 1st Name : Peter 2nd Name : Baggen Nickname: İSTEDİĞİNİZİ GİREBİLİRSİNİZ Serial : 000014-7F101Q-4KN1H9-H0ZMRG-24BNXV-VZ93ZH-YQ54DJ-4YHNAV-ZB0KNE-CGKTGJ serial ve oyun denenmiştirr... rar şifresi : www.cakal.net http://depositfiles.com/files/313411 |
ben bu oyunu kaç farklı yerden indirdim hepsinde de hata veriyo belli bi zaman oynayınca
|
hmm serialini yazdınmı peki??? belki ondandır.??
|
Alıntı:
|
hmm bn hala oynuorum ve indireli çok oldu valla...bilmem nedendir senin sorun...
|
teşekkürler sefa hata vercekmi bilmiyorum ama güzel oyuna benzio...+rep_www.cakal.net rar şifresi için...
rapide nie atmadın yaw çok yavaş bu site.... |
yok hata vermez DJIN denenmiştir yani dur yaziim ilk mesaja...
|
baklaım indiriyorum inşallah güzeldir bu arada saolasın
|
saol kanka tesekurler
|
saol kanka indiriyom
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.