www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur (https://www.cakal.net/showthread.php?t=43376)

aLeMDaR 10-15-2006 11:40 PM

Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur

http://www.youtube.com/watch?v=-5iHyFOxWLo

bluekeys™ 10-16-2006 09:24 AM

konu maksadını aşarmı bilmem ama bence uygun değil çünkü 2 dk slaytın 49sn kurt resimleri bence anlamsız...

CaKaLBoT 10-16-2006 06:02 PM

katılıyorum...

aLeMDaR 10-16-2006 11:24 PM

Alıntı:

İlk Gönderen bluekeys (Mesaj 218900)
konu maksadını aşarmı bilmem ama bence uygun değil çünkü 2 dk slaytın 49sn kurt resimleri bence anlamsız...

o zaman silseydiniz kurt resmi olabilir ama içinde hiç bir siyasi parti içeriği bulunmuyor oradaki kurtun neyi temsil ettiğini siz benden daha iyi biliyorsunuz ayrıca pkk p..... izleyin adlı konuyu silmişsiniz güzel silin lanet olasıca kürtler her şeyi derken o konular silinmiyor bizim açtıgımız pkk aşağılayan konular siliniyor

bluekeys™ 10-17-2006 09:16 AM

Alıntı:

İlk Gönderen Breavhart (Mesaj 219259)
o zaman silseydiniz kurt resmi olabilir ama içinde hiç bir siyasi parti içeriği bulunmuyor oradaki kurtun neyi temsil ettiğini siz benden daha iyi biliyorsunuz ayrıca pkk p..... izleyin adlı konuyu silmişsiniz güzel silin lanet olasıca kürtler her şeyi derken o konular silinmiyor bizim açtıgımız pkk aşağılayan konular siliniyor

arkadaşım kelimeni bilde konuş kimsesenin konusunu silmedim dikkat edersen orda okuman varsa okursun youtubedeki linki tıkladığında çıkan yazıyı verdim yani görüntü yok
Alıntı:

This video has been removed due to terms of use violation.
bluekeys sildi yazmıyor kime ne ile itham ettiğine dikkat et...

eğer ben pkk ve kürtleri destekliyor olsaydım şuan sen burda türklük ve yüce türk mileti hakkında yazı yazamazdın ama yazıyorsun demekki aynı saftayız...

dipnot:açtığınız konulardaki yorumları kaldıramacaksanaız konu açmayın...burası oyun parkı değil siyaset meydanı...

CaKaLBoT 10-17-2006 11:10 AM

brevhart,

tanıman lazımdı buca yazılandan sonra site adminlerini,

bunca manidar yazılardan ve güruhlara verdikleri cevaptan sonra...

sitem gereksiz....

kalbiniz kırılmasın.......kalp kırılmasın...

ortak payda aynı değilmidir.....:confused:

sağol paylaşım için.....şarkının sözleri anlamlı.....gökten TÜRKlere rehber olarak indirilmiş kut sahibi slaytlar kadar.....;)

CaKaLBoT 10-17-2006 11:31 AM

ciğeri 5 para etmezzler yüzünden birbirimizi kırmayalım lütfen ! saygılar...

bluekeys™ 10-17-2006 11:37 AM

kavg adeğil kesinlikle çünkü ortak düşüncemiz aynıdır ama nedendir bilemediğim şekilde çok ağır bir ithamda bulunulmuştur bunu kaldıramadım ne demek pkk kötüleyen film linkini sildin bu bölümde benim msjlarımı incelenirse hangi tarafta yer aldığım net bellidir..
Alıntı:

pkk p..... izleyin adlı konuyu silmişsiniz güzel silin lanet olasıca kürtler her şeyi derken o konular silinmiyor bizim açtıgımız pkk aşağılayan konular siliniyor

CaKaLBoT 10-17-2006 11:45 AM

Alıntı:

İlk Gönderen bluekeys (Mesaj 219582)
kavg adeğil kesinlikle çünkü ortak düşüncemiz aynıdır ama nedendir bilemediğim şekilde çok ağır bir ithamda bulunulmuştur bunu kaldıramadım ne demek pkk kötüleyen film linkini sildin bu bölümde benim msjlarımı incelenirse hangi tarafta yer aldığım net bellidir..
[B]

abi tabiki bizlerin hangi safda olduğunu herkez biliyor bunun tartışması bile yanlış.mustafa kardeşim sandıki konuyu siz kilitlediniz.halbuki youtube linki kendi silmişş ve sizde buyüzden konuyu kitlediniz.(benim tahminim bu)
o da yaşadığımız bunca olaydan sonra sinir harbiyle böyle bir açıklama yapmıştır...

bluekeys™ 10-17-2006 03:00 PM

Alıntı:

mustafa kardeşim sandıki konuyu siz kilitlediniz.halbuki youtube linki kendi silmişş ve sizde buyüzden konuyu kitlediniz.(benim tahminim bu)
tamamen haklısın ...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:00 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.