![]() |
Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur
|
konu maksadını aşarmı bilmem ama bence uygun değil çünkü 2 dk slaytın 49sn kurt resimleri bence anlamsız...
|
katılıyorum...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
eğer ben pkk ve kürtleri destekliyor olsaydım şuan sen burda türklük ve yüce türk mileti hakkında yazı yazamazdın ama yazıyorsun demekki aynı saftayız... dipnot:açtığınız konulardaki yorumları kaldıramacaksanaız konu açmayın...burası oyun parkı değil siyaset meydanı... |
brevhart,
tanıman lazımdı buca yazılandan sonra site adminlerini, bunca manidar yazılardan ve güruhlara verdikleri cevaptan sonra... sitem gereksiz.... kalbiniz kırılmasın.......kalp kırılmasın... ortak payda aynı değilmidir.....:confused: sağol paylaşım için.....şarkının sözleri anlamlı.....gökten TÜRKlere rehber olarak indirilmiş kut sahibi slaytlar kadar.....;) |
ciğeri 5 para etmezzler yüzünden birbirimizi kırmayalım lütfen ! saygılar...
|
kavg adeğil kesinlikle çünkü ortak düşüncemiz aynıdır ama nedendir bilemediğim şekilde çok ağır bir ithamda bulunulmuştur bunu kaldıramadım ne demek pkk kötüleyen film linkini sildin bu bölümde benim msjlarımı incelenirse hangi tarafta yer aldığım net bellidir..
Alıntı:
|
Alıntı:
o da yaşadığımız bunca olaydan sonra sinir harbiyle böyle bir açıklama yapmıştır... |
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.