![]() |
Sevgİlİler İÇİn Bİr Soru
AŞK DİYORUZ AMA KİM MUTLU OLMUŞKİ ŞU DÜNYADA AŞK TAN YANA
mutlu olanlar yada olmayanlar cevap bekliyorum:confused: :confused: :confused: |
ben olmadım aşk zaten acı çekmektir bana göre. en azından duyduğum gördüğüm yaşadığım aşklar bana bunu öğretti. hani aşkın tarifi yoktur diyenler varya bence tarifi belli
aşk acı çekmektir ve bizler nasıl oluyosa bu acıdan zevk alıyoruz... |
valla ben olmadım bundan sonrada olacagımı sanmıyorum
|
gardas ben omadım ama olmakta istemem hadi derler ya sacı uzun aklı kısa vallahı dogru olupta kaprislerini mi cekicem (tastepeli)
|
slm
beni çok arkadaşım aşktan yana mutlu olan o yüzden sorun yanlış biraz
|
ask acı da olsa zevk aldıgımız bısey ask sevgılrın en guselı bence ne kadar acı olursa olsun sevıldıgını bılmek gusle bısey
|
Alıntı:
ayrıca bencillik etmeyelim. aşk acısı da bi mutluluk bence. bazı insanlar platonik yaşar hep, bide bunları düşünün. sevdiğin insana dokunamamak sarılamamakda var. |
Ne Mutlulugu Ya Bi Gun Mutluysam Bi Hafta Kavgaliyim Ya Askta Ne Zaman Yuzumuz Gulecek Ki Paran Varsa En Iyi Ask Kolunda Paran Yoksa Mutsuzsun Istisnalar Haric Ama Kizlarin Tum Hayalleri Para Olmuss Sevmek Asik Olmak Degil Cok Paran Altinda Guzel Bi Arabam Varsa Kralsin Bunu Bil Kralsin
|
şimdi ki aşklar yalan;)
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.