![]() |
setup çalışmıyor.yardım lütfennn
windows xp yüklü .herhangi bir programı tanıtmak istediğimde hata veriyor cd nin içini açıp setup.exe çalıştırmak istediğimde yine hata veriyor hiç bir programı çalıştıramıyorum.Bu arada cd okuyucumda arızalı değil.yardımcı olursanız sevinirim.
|
windows ta bir sorun olabilir yeniden onarır veya yeniden yüklersen sorun düzelir.
|
öncelikle cevapladığınız için teşekkürler. Değişik cd lerle de xp yi kurdum yine çalışmadı,windows 98 kurdum onda bir sorun çıkmıyor ayrıca işletim sistemimde yeterli.
|
xp kurarken eskisini sildinmi üzerinemi kurdun eski xp yi kaldırmamış olabilirsin yoksa setupta hata vermemesi lazım hdd uçuk değilse.
|
Serkan arkadaş eski xp yi sildim inan değişik cd lerle defalarca yaptım ve normal kurulum yapılıyor hiçbir şeyde sorun yok ama herhangi programı cd den tanıtmak istediğimde hata veriyor setup.exe çalışmıyor,ayrıca win 95 ve me kurdum onlarda sorun .çıkmıyor ve ben halen bu sorun nerden kaynaklanıyor anlıyamadım.iliginize teşekkürler.
|
netten ntfs bot ghost başlangıç cd'si indir hdd'yi baştan sona tarat tarattıktan sonra bas formatı hdd'de sorun varsa bile düzelir eğer bu programı bulursan başlangıç şifrelerini kırabilirsin hdd'leri onarabilirsin virüs taraması yapabilirsin ve bu benzer bi çok şşey
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.