![]() |
küstaha bak!!!
http://www.gunes.com/2006/10/20/resim/manset.jpg
Diyarbakır Belediye Başkanı Baydemir, Avrupa Parlamentosu'nda Batman petrolleri ile bölgedeki barajları isteyecek kadar ileri gitti Avrupa Parlamentosu'nda PKK hamisi parlamenterlerin organize ettiği ve terör örgütü temsilcilerinin de gözlemci olarak hazır bulunduğu 'Türkiye ve Kürtler' konulu konferansta ilk defa Türkiye'den toprak talepleri, en edepsiz biçimde dile getirildi. GÜYA DEVLET MEMURU Daha önce dağda ölen teröristlere 'Şehitlerimiz', PKK'lılara da 'Milis' diyecek kadar ileri giden Diyarbakır Belediye Başkanı Baydemir, Türkiye Cumhuriyeti'nden maaş aldığını unutarak, bölgedeki barajlar ve petrol yatakları üzerinde hak iddia etti. AYAKTA ALKIŞLANDI 'Yerel kaynakların yerel yönetimlerce kullanılması' tezini savunan Baydemir, Batman'daki petrol rezervlerinin ve bölgedeki hidroelektrik santrallerin kendilerine verilmesini istedi. Baydemir'in bu talebi, AP'li parlamenterler tarafından ayakta alkışlandı. |
Allahallaaaaaaaaaaa
Ya İtİn Duasi Kabul Olsa GÖkten Kemİk YaĞardi Ne GÜzel DemİŞ Atalarimm
|
Adam düşündüğünü söylemiş, sonuçta onların tezi; Barzani ya da Talabani "hangi it hatırlamıyorum(!)" Mezopotamya (ona göre Kürt topraklarının) dünyanın en zengin toprakları olduğu ve gerçek sahibine kavuşacağı iddiasıydı. Ancak şimdi ABD'ye peşkeş çekti ülkenin zenginliklerini... Türkiye'deki şerrefsiz olan Kürtler de zannediyorlar ki; petrol vs. zenginlikleri biz kendimiz kullanırız> oysa köpeği oldukları ABD'nin bu petrole konmak için onları maşa olarak desteklediğini göremiyorlar. Benim asıl düşündüğüm taraf bu itlerin bu cesareti nereden bulduklarıdır(!). Maalesef ki aciz ve teslimiyetçi ülkesini pazarlayan bir başbakanın olduğu bir yönetimde bunlar böyle küstahça konuşabilme cesaretini gösterebiliyorlar...
|
şerefsiz buradan kimler geldi kimler geçti sen ve senin gibilerde arkasını tutarak gider
|
benim anlamadıgım bu onun bunun piçini devlet hala nasıl tutuyor anlamadım şerefsiz düpedüz vatan haini
|
anlamadığım nokta..bu insan müsvettesi hala nasıl ülkemizin bir ilinde belediye başkanlığı yapıyor..bir noktayı anlıyorum.ülke başbakanı ve içişleri bakanı bunların hihniyetinde.ama bunları iç edecek bir yetkilimiz yokmu..sivil darbe gerekiyor bunlara dur demek için.
|
YÜzverİrsen Aptala Gelİr SiÇar Haliya....
|
ayakları baş, başlarıda ayak yaparsak bunlar kaçınılmaz olur gibi geliyor...
|
gözü kara heriflerin ;) azaldığı bir devirde,
sistemi boş bulup, gemiye azıya almış itoğluit..... vardır bir çetele tutan :mad: gözü kara bir herif...;) |
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.