![]() |
Adaylığım engellenemez / 21 ekim
Adaylığım engellenemez
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2330910.jpgMHP Genel Başkanlığı’nda Devlet Bahçeli’ye rakip olmaya hazırlanan Prof. Dr. Ümit Özdağ, MHP’ye üyeliğini engellemeye yönelik çalışmaların ve hakkında açılan davaların tek amacının Genel Başkan adaylığının engellenmesi olduğunu söyledi. Özdağ, çalışma ofisinde düzenlediği basın toplantısında, MHP Genel Merkez yetkililerinin kendisinin partiye sızmaya çalıştığı ve üye olmadığı yönünde açıklamalarda bulunduğunu anımsatarak şunları dile getirdi: TEK ADAY İSTİYORLAR "Bu suçlamalar anlamsız. Bana suçlamayı yapanlar, henüz MHP’nin adını dahi bilmedikleri dönemde bu partinin içindeydim. Rahmetli babam Muzaffer Özdağ, bu partinin kurucuları arasında bulundu. Ben de Alparslan Türkeş döneminde çeşitli görevler aldım. Kimse Ümit Özdağ’ı MHP’ye sızmakla suçlayamaz. Bu suçlama ayıptır, haksızdır, siyasi nezaket ile bağdaşmaz. MHP’nin 19 Kasım 2006’da yapılacak büyük kurultayında MHP Genel Başkanı, antidemokratik bir zeminde seçilmesini sağlamak için tek aday olarak kongreye girmek amacıyla her şeyi yapıyor. Bu engellemeler boşa çıkacak". Özdağ, MHP Genel Merkezi büyük kurultay sürecini resmen açıkladıktan sonra kurultay ve genel başkan adaylığı ile ilgili açıklamayı Bingöl’de yapacağını bildirdi. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.