![]() |
esınız sızı aldatsa ayrılırmsız?
ewt arkadaslar evlendınız ve 2 cocugunuz var bırı okula yenı basladı dıgerde 5 yasında ve esınızın sızı aldatıgını ogrenıyosz onunla konusup sorunu halletmeye mı calsırsınzı yoksa bosanırmısnız?
yda dovermısınız naparsınzı ıstee alla ala kadın ıcınde erkek ıcınde gercerlı bu soru cvplayın bakıyım kım ler ebnım kafadan:) |
şimdi ben iki açıdan bakıyorum
1.si aldatan hangi taraf olursa olsun karşı tarafta bir hata,eksiklik varki aldatıyor yani durduk yere canım sıkıldı karımı aldatayım deyen varmı bilemiyorum yada eşim mükemmel ama ben aldatmak istedik heyacan olsun diye(heyecan aarayan varsa kışın denize girin) 2.si madem mutsuzsun aldatılmayı bekleme genelde bir yerde sorun varsa aldatmalar başlar(kendidüşüncem)yani en son aldatma evresine erdirme olayı kırgınlıkları uzatma yada sorunu en baştan sözmey eçalışma!!!aldatıldıktan sonra çözmek daha zor olur... |
asla bole dusunmem:D
|
böyle birşey aklıma bile getirmem. ama diyelimki oldu sonucuna aldatan katlanır aldatan ben olsam bile...
|
kesinlikle o artık benim için bir yabancıdır.. (aşkım böyle yazmamı söyledi :) )
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ama diyelimki oldu sonucuna aldatan katlanır aldatan ben olsam bile... buda ılgınc bı yaklasım neys ebıraz daha yazısınalr ben de kendı gorusumu ayzcamm:D |
kesinlikle ayrılırım
|
anında biter
|
yaa tartışması bile anlamsız !
eşim beni altdatacak ve ben ondan açıklama beklicem :mad: anında biter ama olay sadece evliliği bitirmeyle kalırmı bilemem... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.