![]() |
Ceza mi / Sagopa mı ?
Ceza mı ? / sagopa kajmer mi?
İKİSİNİN YAPTIĞI RAP ÇOK FARKLI AMA BEN EN İYİ TÜRKÇE RAP İ SÖYLEYENİ SEÇMENİZİ İSTİYORUM TÜRKÇE RAP HIZLI VE ANLAŞILIR SÖYLENİR / İSYANKAR SÖYLENİR / İÇİNDE AŞK LA İLGİLİ ŞEYLER OLMAZ VB. BEN BUNLARI CEZA YAPTIĞI İÇİN OYUMU CEZAYA VERİYORUM. SAGO İSE YAVAŞ VE ŞARKILARINDA AŞK OLDUĞU İÇİN ONUN SÖLEDİĞİ TARZI TÜRKÇE RAPOLARAK BULMADIĞIMDAN DOLAYI OY VERMİYORUM. LÜTFEN OYLARINIZI BU HUSUSDA KULLANIN EN İYİ TÜRKÇE RAPİ SÖYLEYENE VERİN |
sagokey uzatmaya gerek yok ceza yi asıl ben rapci olarak değerlendirmiyorum artık gitti bitti medya maymunu zaten amerikan özentiliği herkes tarafından bilinio tarzı rapden uzaklasti hiphop a döndü bilemiyorum sago kendi tarzında ilerliyo...
|
mühim olan tarz diil işin doğru yapılması bnce onun yaptığı rap diil pop dostum ;) ewet herkesin rap tarzı belli oluo yanlış yapıosa düzeltio ama sagopa yanlış yapsada her albümde aynı slowlukla ilerlio bn bunu görür bunu konusurum kaptan
|
kanka yorma kendini burda uzatmaya gerek yok herkes biliyo neyin ne olduğunu...
|
Sonuna kadar SAGOOOOOO ...!!! Ceza ile kıyaslanması bile yanlış sago 1 numara
|
Sagopa Kajmer tabiki de!
|
forza sagopa...
|
Sagopaaaaa
|
Cezadan Başkasını Tanımam Adam Heryerde war...
|
Sagopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :d
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.