![]() |
k750i yardım
kankalar bende k750i telefon var fakat mp3'ü zil sesi yapamıyorum yardım ederseniz sevinirim
|
koskoca gsm modu war yardımcı olmasını söle...elbette sana çözüm bulacaktır...
|
ewt constantina seni dinliyoruz yorumun nedir???
|
Arkadaşlar bu forumda yardımcı olabilecek kimse yokmuuuu?
|
formumuz bi hayli kalabalık ama bu bölümdeki arkadaş online olmadıgı için cvp veremiyo
|
biraz geç kaldım kusura bakma kankam aşağıda anlattım
Şİmdi arkadaşlar sonyericsson telefonların bazılarında özelliklede VODAFONE veya T-MOBİLE olanlarda tüm modellerde yani s700i w800 vs.vs.vs. mp3 leri telefona atabiliyorsunuz ama o mp3 ü zil sesi olarak kullan diyince kullanılamaz dosya veya DRM kodu falan der. eklediğim " drm_packager_1_21 " programını bir süzgeç gibi düşünün mp3 ünüzü bu programdan geçirince problem kalmıyor kullanımı 1-programı açın 2- Add butonuna tıklayın 3- istediğiniz mp3 ü seçin 4- seçtiğiniz mp3 promrama geçecek onu işaretleyin ve Create DRM content butonuna tıklayın ve birkaç saniye bekleyin. 5- şimdi o mp3 ü hangi klasörden seçtiyseniz o klasörün içerisine DRM diye bir klasör atılmış olacak o klasörü açın içerisinde rights diye bir klasör ve yanındada sizin parçanız DM dosyası diye duruyor işte o parçayı telefonunuza atın işlem tamam artık hem çalabilir hemde zil sesi yapabilirsiniz. size bu programın yanında birde mp3 kesme programı ekliyorum onun kullanımı daha kolay şarkıyı ekleyin ve kesilmesini istediğiniz saniyeleri işaterleyip start deyin bukadar. Not : bu programları bilgisayara kuracaksınız . Kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir . unutmadan en azından bir teşekkür bekliyorum burdan |
eywallah saolasın kanka teşekkür ederim
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.