![]() |
HÜzÜn Ve ÖlÜm
Sende bilirsin
Bazen insanın dostlara ihtiyacı olur Hani içini dökebilecegi dostlara Bendede var o dostlardan Tek onlar anlıyor beni Biri hüzün diğeride ölüm Hüzünle her an dertleşiyoruz Bazen o bana geliyor, Bazende ben gidiyorum İyi anlaşıyoruz onunla Ben anlatıyorum, o dinliyor beni Hiç usanmadan, sıkılmadan Birde ölüm var dostum Her akşam uğrar bana Bazen hal hatır sormaya, bazen beni anlamaya Hepte davet eder beni gel misafirim ol diye Ama biliyorum ölüm dönüşü olmayan bir yerde Umudun uğramadığı sonsuzlukta Umut demişkende küsüs onunla Sadece uzaktan bakıyor bana Ben çagırıyorum ama belli çok kırılmış bana Gelmiyor, belki gelmek istiyor ama gelmiyor Ne olur gel umudum geç kalmadan Gel ne olur sonsuzlukta kaybolmadan |
Benimde dostum günlüğüm ve yalnızlık var...
|
ay cok saol da cocuk bunalıma gırdı ayaol pıst noluyoz az oncede benı asıp kesıyodun baska bı konud anoldu sımdı hee:D
|
Hüzünle her an dertleşiyoruz
Bazen o bana geliyor, Bazende ben gidiyorum İyi anlaşıyoruz onunla Ben anlatıyorum, o dinliyor beni Hiç usanmadan, sıkılmadan Ellerine saglik gercekten cok güzel olmus, ruh hali bazen böyle söyletebiliyor. |
Emeğine sağlık
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.