![]() |
17 Aylık Çocuğa Tecavüz Edenler
selam arkadaşlar heralde hepimiz duyduk bu haberi 17 aylık çocuğa tecavüz eden sahıss bu vereceğim şarkıda o konu üzerine yazılmıştır.. arkadaşlar konuyu buraya açtım çünki bu gerçekten bir vahşet.... http://www.youtube.com/watch?v=r6g3SwC1yLQ |
Kardeş Hll Diyorum Sana Bişey Demiom..
|
demek bugünleri de görecektik türkiyemiz ne hallere düşmüş bea valla yazık bu*amussuzlar türkiyenin adını kirletmekten başka bir *ka yaramıyorlar
|
bunlar hayvan bile olamaz ....çocukları bi varlık nasıl bukadar çirkinleşebilir bunlara ceza evinde devletin ekmeği bile haram assınlar şerefsizleri
|
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için saolasınız...
bu arada bu haberi ilk duyduğum zaman inanın bir ara türklüğümden utandım yaw...allahım bildiği gibi yapsın. |
ArkadaŞlar LÜtfen TÜrklÜĞÜ KariŞtirmayalim İnsanoĞlu Bu TÜrklÜkle Alakasi Yok LÜtfen Şerefsİz YapmiŞ İŞte Cesasi İdam Old-sa GÖnÜllere Bİr Damla Su Serpmez Ahlaksiz Kİ Zaten O GÖvde Üzerİnde TaŞidigi Şeyİn İÇİde BoŞ AnlaŞilan Bunu Akilli Bİ Adam Yapamaz ÇÜnkÜ Ayni Ebru ÇİftÇİnİn Katİlİ Gİbİ Bunuda LİnÇ Ederler Asti Kendİnİ Derler Merak Etmeyİn Bununda Sonu O
|
insanlık dışı başka ne denirki...
|
bebğin anne dednirse annesi ceza evinde ilk akşam linç edildi tedavisinden sonra aynı koğuşa konuldu olacakları oda biliyor...tecavüz edednlerede nerde olursalar olsun olacaklar belli içeride yada dışarıda linç....bu lafı sevmem ama bu laf tam onlar için yerine oturyor KÖPEK GİBİ YAŞAYANLAR KÖPEK GİBİ ÖLMEYİ HAK EDERLER...
|
hayvanlar bile daha akılıı yavrularına yann bakmıyolar yaa nasıll işş arkadaşş 17 aylıkk yaaa ufacık cocugun günahı nee yaa gercektenn inanamıyorumm bu şerefsizlerin yaptıkları yetmezmi artıkk yaaa
|
Alıntı:
sana katılıyorumm kardeşşş azına salıkk valla |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.