![]() |
Bir Penisin Zam İsteği ! ( +18 Kopma Garantili )
BİR PENISIN ZAM TALEBI
" Ben penis olarak asagidaki nedenlerden dolayi zam istiyorum: - Bedensel olarak çalisiyorum... - Her isimde mutlaka kafami da kullaniyorum... - Hem derin, hem yüzeysel islerde çalisiyorum... - Tatil, bayram tatilim ve senelik izinlerim yok... - Karanlik, havasiz ve rutubetli ortamlarda çalisiyorum... - Çalisma ortamim çok sicak ve fazla mesai ödenmiyor... - YAPTIGIM ISLERDE HASTALIGA KAPILMA OLASILIGIM ÇOK YÜKSEK. BUNA RAGMEN SOSYAL GÜVENCEM YOK." YÖNETIM KURULUNUN PENISE CEVABI " Sevgili Penis, zam isteginiz degerlendirildi ve asagidaki gerekçelerden ötürü olumsuz karsilandi: - Araliksiz 8 saat çalisamiyorsunuz... - Kisa zamanda yorulup, saatlerce uyuyorsunuz... - Verilen isleri seçip her isi yapmiyorsunuz, itiraz ediyor, uyumsuz davraniyorsunuz... - Kendiliginden ise baslayamiyorsunuz, sürekli tesvik ve motivasyon bekliyorsunuz... - Isiniz bitmeden bazen isinizi terk ediyorsunuz... - Çalisirken is elbisesi kullanmiyor, hatirlatinca itiraz ediyorsunuz... - Isiniz bittiginde arkanizda daginik ve pis bir ortam birakiyorsunuz... - 60 yasina yaklasmadan çalisamaz hale geliyorsunuz... - Ve belirtmeden geçemeyecegim; sürekli yaninizdaki süpheli iki topla görülmeniz düzensiz yasam sürdügünüzü gösteriyor... SAYGILAR, YONETIM KURULU EMEGE SAYGI LUTFEN UNUTMAYALIM ARKADASLAR..! |
kanka harikasın yaaa çk tşk ederim
|
Çok güzel Arkadaşım bayıldım
|
eline sağlık :):):):):):)
|
çok bomba olmuşş saol paylaşım için
|
harbiden çok kral olmuş
|
abi güzeldi ya bnmkide benden isterse bundan sonra cevabı bu olcak :))))
|
eline sağlıkkkk
|
eywallah kuzen eline sağlık
|
çok güzelmiş kanka sağolasın
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:22 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.