![]() |
NFS Carbon'la Batı Yakası'nı Ele Geçirin /17Kasım
http://img.mynet.com/ha2/1611_nfsc.jpg
ABD'nin batı kıyısını andıran NFS Carbon şehrinde modifiye otomobillerle kıyasıya bir mücadele sürüyor. Mücadelenin Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, Santa Fe, Phoenix, San Diego, Seattle ve Vancouver gibi şehirlerin planlarından esinlenilerek oluşturulan sanal bölgelerde hedef, iktidarı ele geçirmek. Her biri farklı patronlar tarafından yönetilen bölgelerden olabildiğince fazlasını ele geçiren güçleniyor. Her bölgede beş ile yedi arasında bölümler bulunuyor. Oyundaki amaç, bu bölgelerden mümkün olduğu kadar fazlasını ele geçirmek. Bu sayede bölgenizdeki daha büyük mağazalara, daha güçlü araçlara ve daha kalifiye takım arkadaşlarına ulaşıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz bölgenin tüm kısımlarını ele geçirdikten sonra son aşamda karşınıza o bölgenin büyük patronu geliyor. Artık sırada Carbon Kanyon'da büyük patronla iki tur üzerinden yapacağınız kapışma var. Ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin Her bölüm içerisinde sayısı üç ile dört arasında değişen kısımlar var. Bu kısımlar teker teker ele geçirilerek oyunda ilerleniyor. Her kısımı ayrı bir suç örgütü kontrol ediyor ve siz onların alanına girdiğinizde karşınıza çıkarak, size meydan okuyor. Bu noktada ya arkanıza bakmadan kaçacaksınız ya da oyunda ilerlemek için yarışı kazanarak genişleyeceksiniz. Bu yarışı kazanana kadar tekrarlayabilirsiniz. Tabii aynı parkurda sabaha kadar turlamak sizi sıkmayacaksa. Kanyonun dik, dar ve kenarlarında pek de sağlam olmayan çitlerle çevrili S şeklindeki virajlı yollarında yarışırken dikkati elden bir an bile bırakmamak gerekiyor çünkü yol kenarlarında ki bariyerler sert çarpmalarda uçurumdan aşağı düşmenizi engellemiyor. İlk etapta siz, ikinci etapta ise rakibiniz sizi takip ediyor. İki etap sonunda kim diğerini daha yakından takip edebilmişse oyunu kazanıyor. Arabaya hakim olan kazanıyor Araba hakimiyeti ve virajlardaki kaydırma konusunda beceri oyununun asıl noktası. Tüm yarış boyunca, dar yollarda maksimum performans elde edebilmek için bunun en iyi şekilde yapılması gerekiyor. Oyunun başlarında alışması biraz zor olsa da ilerleyen aşamalarda bu özelliğe alışmak hiç de zor değil; yeter ki virajlara girerken hızınızı ayarlayın. Bu özelliği kullanarak biri geniş diğerleri dar toplam 7 virajdan çok ciddi puanlar toplayabiliyorsunuz. Efektlerin aşırı olmaması şehir içinde çok daha esnek ve kolay bir sürüşe imkan tanıyor. Oyunda muscle, egzotik ve tuner kategorilerinden birinden arabanızı seçebilirsiniz. Shelby GT500 ve Mazda Mazae Speed 3 de dahil olmak üzere toplam 50 değişik araç arasında aradığınızı bulmamanız mümkün değil. Need For Speed'in bundan önceki versiyonu olan Most Wanted'dan gelen bir çok özelliği değiştirmeyen NFSC'de mutlu sona ulaşmak için, yapacağınız 100 kadar yarışı kazanıp tüm bölgeleri ele geçirmeniz gerekiyor. |
oyun güzelde benim makine yemez bunu :(
|
oyunu ben oynuyorum harika yapmışlar süper diyebilirim ben kasmadan bütün
özellikleri hıgh de oynuyorum ve kasmıyor bazen maxımum da da oynuyorum ve kasma kesinlikle yok oynamayanlar ve oynayacaklar için bilği benim pc ölçüt olabilir p4 1.5 ghz 1024 ram 256 mb ati 9600pro |
Muhteşem bir kere internet cafede oynadımda muhteşem ya..
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.