![]() |
'Gayet Hoş Kadınsın' /17Kasım
http://w4.gecce.com/web/images/haber...in-17kasim.jpg
KANAL D'NİN İDDİALI DİZİSİ "FIRTINA"NIN BAŞROL OYUNCULARI BURÇİN TERZİOĞLU VE MURAT YILDIRIM, HEM DİZİYİ HEM DE CANLANDIRDIKLARI KARAKTERLERİ ANLATTI. Karadeniz’densonra çekimlerine İstanbul’da devam edilen Fırtına’nın başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım ile hem diziyi hem de oynadıkları karakterleri konuştuk. Senaryo gereği kesilen saçları için üç gün ağladığın anlatan Terzioğlu; "Küçük gösterdiğim için kendimi kadın gibi görünmeye zorluyorum" dedi. Yıldırım ise "Bence gayet hoş bir kadınsın" diyerek rol arkadaşına övgüler yağdırdı. Burçin Terzioğlu: 30 yaş kadının en kadın olduğu, en güzel yaşlarının başlangıcıdır derler. Ben küçük gösterdiğim için kendimi kadın gibi görünmeye zorluyorum. Makyaj ve saçımla kadın gibi olmaya çalışıyorum. Murat Yıldırım: Bence gayet hoş bir kadınsın. Fransız kadınları gibisin. B.T: Sizin için efendim (gülüyor)... Zeynep, Ali’ye kendini beğendirmek için saçlarını kestirdi. Ama saçlarımı ilk kez bu kadar kısa kestiriyorum. Kesilen saçlarımın ardından üç gün ağladım. M.Y: Ben halkın tepkisinin doğru olduğunu düşünürüm hep. Bir de oyuncu olarak reyting ile ilgilenmek çok hoş bir şey değil. Ama bu bir sistem ve ister istemez dahil oluyorsunuz. B.T: Reytingler gidişatımızı belirliyor. Üç hafta kötü reyting alırsan dördüncü hafta ekranda olup olmayacağın belli oluyor. Allah’a çok şükür iyi gidiyoruz. Metin Balekoğlu ilk yönetmenlik tecrübesini yaşıyor. Murat ve ben ilk kez başrol oynuyoruz. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. |
ayy cok sevıom bu dızıyı arada ızleyebılıom cok komık yaa:biggrin:
|
ayy bı kere ısledım komık yanıı okadarrrrrr:S
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.