![]() |
zincifreden inciler
benim incilerim? ne de inci dizerim ya
|
iğren e
-masayi kim donatsin?
-yavuz donat sin... -masayi kim donatsin? -yavuz donat sin... eddie murphy nin kankasi kim? budu murphy - osmanlilar yemegi surekli suyuna banarak yerlermis, surekli bana bana kollarinda bi kas olusmus. bu kasin ismi nedir? - osmanli bankasi hihohag taksime camii yapmasınlar gitsinler başkasının taksisine camii yapsınlar.. -başım aarıo.. -benim dişim aarıodu çektirdim muhuahua.. adamın ayakları kokmuş, elleri linyit karı koca aile ortamı diş hekimi oyabilir jinekolog kayabilir -savaşta yaralananlara ne denir? -"geçmiş olsun" - can selam soyledi * hangi can? - amcan! * peki sen de cana selam soyle - hangi cana? * damacana |
Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için
bekliyorlarmış. Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış. önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış. "Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar. O da "Haftanın yedi gün¸ var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, şali, çarşamba...." demiş. "Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki." Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. açmışlar bakmışlar 8 tane don. "7'yi anladıkta niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, şali, çarşamba...her gün için bir tane, bir tanede ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş. "Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler. Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don. "Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Su medeniyete, su temizliğe bak!". sormuşlar "Neden 12 adet?" Bizimki cevap vermiş "Ocak, şubat, mart,......" |
Kari koca oturmuş televizyon izlerken, erkeğin cani sevişmek ister. Gider
mutfaktan bir bardak su ile iki Aspirin getirir, karısına uzatır; -Al kariciğim sana su ve Aspirin getirdim!. - ??!!! Neden hayatım?, başım ağrımıyor ki?. - Allah’a şükür!. |
kayserili oğlu ile oturup çay içiyorlarmış, oğkanın çayına sinek düşmüş. oğlu sineği çıkarıp masaya koymuş çayı içmeye devam etmiş. bunu gören babası tokadı yapıştırmış nörüyon lan gavur demiş ve sineği ağzına alıp hüüüüp ederek sineğin üzerindeki çayı içmiş.....
|
temel ile dursun kazı yapıyorlarmş kaz ölmüş
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.