![]() |
Gravitasyon Araştırmasının ne kadar mal istedigini bileniniz varmı ?
ben bir türlü bulamadım Gravitasyon Araştırmanın ne kadar mal istedigini yada enerjiyi bastımmı direk acılıyormu ? bana lütfen cevap yazın :'(
|
BURADAN hesapını yapabilirsin ve merak ettiğin her konuya ordan cevap arayabilirsin kolay gelsin...
|
ilgili kademe madenle değil
enerjiyle 300.000 enerjiyle mumkun olup olum yıldızı yapmak için ön araştırma kapsamındadır.ve bu enerjiyi solar enerji kademesiyle değil ancak ve ancak solar uydularla yapabilirsiniz,ayrıca solar uydulardan elde ettiğiniz enerji sayesinde yaptığınız bu araştırma ilerde solar uydularınız vurulsa bile yok olamaz ve sabit kalır. iyi oyunlar... |
http://s1.metaldamage.net/c.php?uid=147027 buyur sorunun cvbı burda
|
Alıntı:
dalga mı geçiyosun?? :mad: :mad: |
Solar Uydu (8064 adet var) Gravitasyon Arastirmasi (Kademe 1) Yogun graviton partikelleri yüklü saldirilar sayesinde suni bir yerçekimi alani olustularaktan gemiler hatta aylar yok edilebilir. Gereken: Enerji: 900.000 Yapim Süresi: 1s Ölüm Yildizi (17 adet var) Ölüm Yildizinin yoketme gücü baska bir mekanizmada kesinlikle yoktur. Gereken: Metal: 5.000.000 Kristal: 4.000.000 Deuterium: 1.000.000 Yapim Süresi: 17h 18m 27s |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.