![]() |
fenerbahce-palermo
arkadaslar fenerbahce palermo macı hakkında yorumlarınızı beklıyorum sızce kac kac bıter ılk tahmın benden 3-0fenerbahce yener parcalar
|
valla ilk yarı 1-0 bitti bile mehmet hiç bişe yapmıyo onun yerine bi serkanı koysa da canlansa orası ahhh ahhh...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
aurelio gibi bi adamı nasıl yedekte tutuyo hâlâ anlamış değilim...:confused: :confused: ama ben zikonun yerinde olsam denizi çıkarır oraya aurelio'yu,mehmeti çıkarır onun yerine de serkanı alırdım ama olsun bölede ii oldu :biggrin: :biggrin: :biggrin: !!!...EN BÜYÜK FENER ŞAMPİYON FENER..!!! |
evet tahmin güzel olmuş Fenerbahcemiz kendine yakışan oynu ortaya koydu ve kazanmasını bildi
bu arada mehmet oldukca iyi performasn sarfetti macın en iyilerindendi kimse eleştiremez diyorum..... |
Alıntı:
|
dogru tahmını bıldım ya keske mac skor oynasaydım
|
Bencede Mehmet YOZGATLI sahanın en iyilerindendi her şey iyi hoşta ziko hala neden denizde ısrar ediyor bu takıma deniz yerine Mehmet Aurello yu koysa bizi yenebilecek takım zor çıkar.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.