www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   BÜyÜk Kaptan Serhate Haddİnİ Bİldİr (https://www.cakal.net/showthread.php?t=50575)

TARSUSLU_GEZGİN 11-29-2006 09:51 AM

BÜyÜk Kaptan Serhate Haddİnİ Bİldİr

ProvakatÖr,fener DÜŞmani Sehat Uluerenİn Bu Tİp Yalan Haberlerle Fenere Saldirmasinin Altinda Yillar Önce Azİz BaŞkanin Serhat Efendİnİn EŞİne RÖportaj Vermemesİ Olabİlİrmİ
Fener TÜrk Futbolunun GÜneŞİdİr,gÜneŞ BalÇikla Sivanmaz
Bu Haddİnİ Bİlmeze BÜyÜk Kaptan Zİya Haddİnİ Bİldİrmelİ

bluekeys™ 11-29-2006 10:00 AM

Alıntı:

İlk Gönderen TARSUSLU_GEZGİN (Mesaj 246908)
ProvakatÖr,fener DÜŞmani Sehat Uluerenİn Bu Tİp Yalan Haberlerle Fenere Saldirmasinin Altinda Yillar Önce Azİz BaŞkanin Serhat Efendİnİn EŞİne RÖportaj Vermemesİ Olabİlİrmİ
Fener TÜrk Futbolunun GÜneŞİdİr,gÜneŞ BalÇikla Sivanmaz
Bu Haddİnİ Bİlmeze BÜyÜk Kaptan Zİya Haddİnİ Bİldİrmelİ

BENCE BU DEDİĞİNİZ BÜYÜK SAÇMALIK ÇÜNKÜ EŞİNE RÖPORTAJ VERMEDİ DİYE BU TAZR HAREKETLER YAPILMAZ VE OLAYA MANTIKLI BAKARSANIZ BU FENERBAHÇEYE DEĞİL TÜRK FUTBOL TARİHİNE YAPILAN ÇİRKİN Bİ ROYUNDUR VE DOĞRUDUR...İTİRAZ EDEN OLMADI ...

TARSUSLU_GEZGİN 11-29-2006 10:09 AM

Alıntı:

İlk Gönderen bluekeys (Mesaj 246909)
BENCE BU DEDİĞİNİZ BÜYÜK SAÇMALIK ÇÜNKÜ EŞİNE RÖPORTAJ VERMEDİ DİYE BU TAZR HAREKETLER YAPILMAZ VE OLAYA MANTIKLI BAKARSANIZ BU FENERBAHÇEYE DEĞİL TÜRK FUTBOL TARİHİNE YAPILAN ÇİRKİN Bİ ROYUNDUR VE DOĞRUDUR...İTİRAZ EDEN OLMADI ...

BİRAZ HAFIZALARI ZORLARSAK RÖPOTAJ OLAYINDAN SONRA KONUNUN BAŞKAN TARAFINDAN DİLE GETİRİLMİŞ VE MANŞETLERE TAŞINMIŞTI

bluekeys™ 11-29-2006 10:18 AM

Alıntı:

İlk Gönderen TARSUSLU_GEZGİN (Mesaj 246910)
BİRAZ HAFIZALARI ZORLARSAK RÖPOTAJ OLAYINDAN SONRA KONUNUN BAŞKAN TARAFINDAN DİLE GETİRİLMİŞ VE MANŞETLERE TAŞINMIŞTI

benim takip edip araştırmalarıma göre röpartaj olayı devede kulak kalıyor iş daha derinlere iniyor...ama önemli olan bence bu olayın neden çıktığı değil var olan yapılan bir sahtekarlık varsa bunun öyle yada böyle öğrenmek herkezin hakkı....bence olaylara fener bahçe taraftarı olarak değil de objektif olarak bi bakarsanız bu yapılanın hiçte hoş savunulacak bi yönü omadığını göreceksiniz...

TARSUSLU_GEZGİN 11-29-2006 10:35 AM

Alıntı:

İlk Gönderen bluekeys (Mesaj 246912)
benim takip edip araştırmalarıma göre röpartaj olayı devede kulak kalıyor iş daha derinlere iniyor...ama önemli olan bence bu olayın neden çıktığı değil var olan yapılan bir sahtekarlık varsa bunun öyle yada böyle öğrenmek herkezin hakkı....bence olaylara fener bahçe taraftarı olarak değil de objektif olarak bi bakarsanız bu yapılanın hiçte hoş savunulacak bi yönü omadığını göreceksiniz...

KABUL ANCAK ATV DE AHMET ÇAKARIN AÇIKLAMALARI OLAYI DEĞİŞİK YERLERE GÖTÜRÜYOR ORTADA SAHTEKARLIK VAR AMA SAHTEKAR KİM,SAPLA SAMANI BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYALIM

bluekeys™ 11-29-2006 10:39 AM

Alıntı:

İlk Gönderen TARSUSLU_GEZGİN (Mesaj 246919)
KABUL ANCAK ATV DE AHMET ÇAKARIN AÇIKLAMALARI OLAYI DEĞİŞİK YERLERE GÖTÜRÜYOR ORTADA SAHTEKARLIK VAR AMA SAHTEKAR KİM,SAPLA SAMANI BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYALIM

evet doğru olan budur sapla samanı ayırd etmek lazım ama bence fener bahçe bu olayı temizlemek istiyorsa aziz başkan görevi bırakmalı çünkü aziz başkan var olduğu sürece fener bahçe daha çok çirkin olaylara mağruz kalacak gibi geliyor...bugün saat 14:00 te başkan açıklama yapacakmış bence tek temizlik başkanın gitmesi olacaktır...

TARSUSLU_GEZGİN 11-29-2006 10:50 AM

Alıntı:

İlk Gönderen bluekeys (Mesaj 246920)
evet doğru olan budur sapla samanı ayırd etmek lazım ama bence fener bahçe bu olayı temizlemek istiyorsa aziz başkan görevi bırakmalı çünkü aziz başkan var olduğu sürece fener bahçe daha çok çirkin olaylara mağruz kalacak gibi geliyor...bugün saat 14:00 te başkan açıklama yapacakmış bence tek temizlik başkanın gitmesi olacaktır...

zaten dönmesi hataydı herşeyi tadında bırakmak en iyisi. ben sadece taraftar ve sahada ter döken oyucuların emeğine saygı duymayan haddini bilmeyene kızıyorum

Angel of death 11-29-2006 11:31 AM

Alıntı:

İlk Gönderen bluekeys (Mesaj 246920)

Aziz Başkanın görevi bırakması demek herşeyi kabullenmesi anlamına gelmiyomu? bence bugünkü basın toplantısında herşey açığa kavuşacak.

TARSUSLU_GEZGİN 11-29-2006 12:51 PM

Alıntı:

İlk Gönderen Angel of death (Mesaj 246933)
Aziz Başkanın görevi bırakması demek herşeyi kabullenmesi anlamına gelmiyomu? bence bugünkü basın toplantısında herşey açığa kavuşacak.

O ANLAMDA DEĞİL İSTİFA GEREKÇESİ FENERİMİZİN ZARAR GÖRMESİ DEĞİLMİYDİ NE DEĞİŞTİ HERKES FENERE KARŞI BAŞKA TAKIMLARIN FENERLİ BAŞKANLARI DAHİL YOKSA BU EZİKLER GEÇEN SEZON ŞAMPİYONLUĞU ALABİLİRLERMİYDİ 17 E TEK

bluekeys™ 11-29-2006 12:58 PM

Alıntı:

İlk Gönderen TARSUSLU_GEZGİN (Mesaj 246950)
O ANLAMDA DEĞİL İSTİFA GEREKÇESİ FENERİMİZİN ZARAR GÖRMESİ DEĞİLMİYDİ NE DEĞİŞTİ HERKES FENERE KARŞI BAŞKA TAKIMLARIN FENERLİ BAŞKANLARI DAHİL YOKSA BU EZİKLER GEÇEN SEZON ŞAMPİYONLUĞU ALABİLİRLERMİYDİ 17 E TEK

BAKIN BEN FANATİK BİR GALATASAYLI OLARAK SAYGIDA KUSUR ETMEDEN DÜŞÜNCELERİMİ YAZDIM AMA GÖRÜYORUM Kİ SİZDEN AYNI ŞEYİ BEKLEMİYORUM LÜTFEN SAYGI GÖRÜYORSANIZ SAYGI GÖSTERİN...Bİ DAHA Kİ MSJ BUKADAR HOŞ GÖRÜLÜ OLMAYACAK...

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:05 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.