![]() |
windowsun orjinal msn kaldırmak için yardım...
arkaşdalr windowsun orjinal msn'ini nasıl kaldırabiliriz yardım edermisiniz ben daha önce çalıştıra bir komut yazarak silmiştim ama şimdi oo komutu haturlamıyorum forumda da aradım buldum ama silmiyor hata weriyor yardımlarınız için şimdiden tşk...
saygılar by_XMaT |
kardeş al sana kod bunu çalıştıra kopyala ve tamam de işlem tamamdır...
kod: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove https://www.semele.com.tr/windows-web-hosting.html Semele telekominükasyon şekilde sizlere farklı kategorilerde web hosting,hosting,sunucu barındırma,vps,vds,seo hosting,alana ismi kaydı gibi birçok kategoride makineler sunamaktadır.internet sitelerinizin açılmama, saldırı alma bu gibi birçok hariç etken sorunları olucaktır.Semele olarak bu anlamda hususi makinelerimizle hizmet vermekteyiz.bu makinelerle sitelerin kapandığında yedek makinelerden çalışması ve bu makineler yardımıyla kapanma sorununuda ortadan kaldırıyoruz. Sizlerde bu problemleri göz ardı etmek istemiyorsanız ve bu sorunları yaşamamak için semele telekomünikasyon ile derhal iletişime geçebilirsiniz.Semele sunucu barındırma ve web hosting hizmetleri. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:14 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.