blAcksmith |
12-04-2006 10:38 AM |
Nobre beklentinin altında kaldı
Fenerbahçe'de forma giydiği yıllarda adeta bir gol makinesi olan Mert Nobre, Beşiktaş taraftarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.
İlk devrenin kapanmasına bir hafta kala ligde sadece bir golü bulunan Nobre'nin performansı teknik heyeti endişelendiriyor. Geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertli forma altında 29 maçta 2231 dakikaya toplam 17 gol sığdıran yıldız futbolcu, bu sezon ise bu performansını mumla aratıyor. Nobre, Siyah-Beyazlı takımda Süper Kupa finalinde Galatasaray'a, UEFA Kupası'nda CSKA Sofya'ya ve ligde Kayseri Erciyesspor'a 1'er gol attı.
Son oynanan Ankarspor maçında rakip kaleye sadece iki şut atabilen Nobre, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Maç çok sert geçti. Sürekli bana faul yaptılar. Gol atamadığım için stres yaşıyorum. Bu durum da oyunuma yansıyor. Her şeye rağmen taraftarlarımız beni yürekten destekliyor. Onları sevindirebilmeyi çok istiyorum." Bu arada Teknik Direktör Tigana, futbolcularına 2 gün izin verirken sakatlığı nedeniyle Ankaraspor maçında forma giyemeyen Delgado'nun, Kayserispor karşılaşmasında da oynayamayacağı bildirildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Arjantinli futbolcunun kasığındaki ağrıların sürdüğünü kaydederek, "Delgado'nun ciddi bir kasık ağ- rısı var. Dinlendirmemiz gerekiyor. Hafta sonundaki maçta da oynatmayı düşünmüyoruz." dedi.
|