www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hakkari köyleri kar esarati yaşamayacak 6 Aralık 2006 (https://www.cakal.net/showthread.php?t=51721)

CaKaLBoT 12-06-2006 04:25 PM

Hakkari köyleri kar esarati yaşamayacak 6 Aralık 2006

HAKKARİ Valiliği, Köye Hizmet Götürme Birliği bütçesinden 4 milyon 600 bin YTL harcayarak, 15 yeni iş makinesi aldı. Törenle hizmete sokulan ve Türk Bayrakları ile süslenen yeni araçlar için kurban kesildi.

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, çetin kış şartlarının yaşandığı Hakkari’de bundan sonra kesintisiz hizmet vermeye çalışacaklarını söyledi. Vali Nasuhbeyoğlu, araç alımında büyük destekleri olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür ederek, “Hakkari’ye 1.5 metre karın yağdığına şahidim. Yeni araçlar halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Çetin kış şartlarının yaşandığı ve sık sık köy yollarının kapandığı Hakkari’de karla mücadele çalışmalarının etkin bir şekilde yürütülmesi için yeni iş makinları devreye sokuldu. 15 karla mücadele aracı için, Hakkari Valisi Nasuhbeyoğlu, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Azmi Utfan Cinek, Belediye Başkan Vekili İsmail Akboğa, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Emniyet Müdürü Cavit Çevik, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Erhan Kubat’ın katıldığı bir tören düzenlendi. Kurbanların kesildiği törende yeni alınan araçlarla Köylere Hizmet Götürme Birliğinin araç sayısı 60’a yükseldi. Vali Nasuhbeyoğlu, ülkenin en uzak ve zor coğrafyasında yaşayan Hakkari insanlara düzenli hizmet götürmek için büyük çaba gösterdiklerini söyledi. 2007 yılı için de 89 milyon YTL’lik projelerinin olduğunu ve bu projeleri İçişleri Bakanlığı’na gönderdiklerini kaydeden Vali Nasuhbeyoğlu, şöyle konuştu:

“Biz İl Özel İdaresi olarak sadece köylerin değil, merkez ve ilçe belediyelerin sıkıntıları, sorunlarının çözümünde geçen yıl olduğu gibi, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. İş makinaları, vatandaşımızın vergileriyle alındı. Prensipler dahilinde de bize emanet edildi. Bu emanetin üzerinde çalışan çalışanlara sağlıklı hizmetler diliyorum. Ayrıca araçlaın alımında büyük destek sağlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ve bölge milletvekillerine teşekkür ediyorum. Hakkari’ye 1.5 metre karın yağdığına şahidim. Yeni araçlar halkımıza hayırlı olsun.”

Törenden sonra, yeni alınan ve Türk Bayrakları ile süslenen 4 loder, 4 greyder, 3 dozer, 1 silindir, 2 ekskavatör ve 1 kazıcıdan oluşan 15 iş makinası okunan duaların ardından kent merkezinde bir süre dolaştı.

CaKaLBoT 12-06-2006 04:30 PM

Alıntı:

İlk Gönderen niket (Mesaj 251705)

4 loder, 4 greyder, 3 dozer, 1 silindir, 2 ekskavatör ve 1 kazıcıdan oluşan 15 iş makinası okunan duaların ardından kent merkezinde bir süre dolaştı.

bir iki tanede itfaiye aracı alsaydınız.

eskaza,yakarlar felan...;)

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:25 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.