![]() |
Şarkı isimlerine bakarmısınız
yıldız tilbe- seni o sanmıstım
hande yener - üzgünüm o kadın ben degilim celik - afedersin izel - eyvallah berksan - öpüşelim mi petek dincöz- git işine kenan dogulu- bir kereden hiçbirsey olmaz gülben ergen- kandıramazsın beni çelik - benimle evlenir misin kayahan - neden olmasın gülben ergen- teşekkür ederim tan - rica ederim bomb - sen hic sevdin mi hülya avsar - sevdim tarkan - kimdi kutsi - sana ne i. tatlıses - haydi söyle sezen aksu - adı bende saklı ebru gündeş - erkeksen söyle seda sayan - o kendini biliyor özcan deniz - yalvarırım i. tatlıses - sabuha a. nur yengi- ay inanmıyorum ajda pekkan - o benim dunyam petek dinçöz- zevksiz sende Dj Yılmaz - Bir Kere Versen Nolur Yani Kenan Dogulu - Olmaz Candan Erçetin - Neden Yıldız Tilbe - Arkadaşımın Aşkısın Gulşen - Canın Saolsun |
Alıntı:
|
güzeldi saolasın...
|
çok farklı ve kaliteli paylaşım olmuş +rep
|
eski çalıştığım radyoda radtoda şarkılarındili olarak programımda ayrı bir bölümde bunları yayınlıyordum çok hoş olmuş bunları görünce progrmalraımaklıma gelid saol...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.