![]() |
Taksİcİ Dİkkatlİ Okuyun Cok Komİk
> >>>> >>>>>Nasıl yağmur nasıl fırtına,
>adam bir taksiye el kaldırır, taksi Durur. > >>>>> > >>>>>Adam gidecegi yeri söyleyince, taksici kızarak "Ohoo >orasi çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider. > >>>>> > >>>>>Adam çok bozulur ama sonra bir şekilde evine gitmeyi >basarır. > >>>>> > >>>>>Ertesi gün sans eseri bir bakar ki, dün geceki >taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır. > >>>>> > >>>>>Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır: - >Ataköye kaça götürürsün ? > >>>>> > >>>>>5 milyon - Sana 20 milyon veririm ama bir kere beraber >olalım Hadi be sapık mısın,defol. > >>>>> > >>>>>Adam bu cevabi alınca ikinci sıradaki taksiye >yanaşır., >>>>> > >>>>>Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - Sana 20 milyon >veririm ama bana bir kere beraber olalım. > >>>>> > >>>>>Vay sapık vay defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim >taksiciye gelmistir. > >>>>> > >>>>>Adam yanaşır - Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - > >>>>> > >>>>>Peki.Sana 20milyon veririm ama bir şartım var!! > >>>>> > >>>>>Nedir ? - Giderken diger taksicilere el >sallıyacaksin!!!!!! > >>>>> > >>>>>Ayıbettin abi tabii............ > TEŞEKKÜRLERİNİZİ BEKLİYORUM SAOLUN |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.