![]() |
En mutsuz olayınız
Kardeşlerim bu başlık altında hayatınız boyunca yani şu ana kadar ki yaşadıgınız en mutsuz olayınızı yazabilirsiniz. Bu konuyu açmam nerden mi çıktı diye merak edenleriniz varsa bugün benim şimdiye kadar ki yaşamımım en mutsuz günü.
Ben başlıyorum bugün benm en mutsuz günüm çünkü canımdan çok sevdiğim bir kız kimseyle çıkmayacagına söz vermesine ragmen bugün birisyle çıktıgını ögrendim. Yüreğim kan ağlıyor..... Buyrun sıra sizde.. |
Alıntı:
|
işte sorunda öyle ben onu seviyorum deliler gibi işte unutabşlsem keşke
|
en mutsuz günüm...
sınıfta kaldığım gün. zonk diye kalmıştım müdür kaldın oğlum dedi ..... kaldığımdan çok aileme nasıl haber veririm diye korktum ve o gün en stresli günümdü..üfffff hatırlamak istemiyorum.. |
lanett ettim bugünüme ve dünüme...
|
bi keresinden az daha kalpden gidiyodum.Nefes alamamıştım.Son anda nefes aldım.Artık her nefesin önemini biliyorum.
AMA AFFET SENDEN AYRI ALDIĞIM NEFESTEN(DUY BENİ AYBÜKE) hayat hergün yeni birşey öğretio insana.mesela bugün ölümden daha kötü bişley olduğunu öğretti.üstte yazmıştım az daha ölcem diye ama bugün diyemiyorum.çünkü ayrılık acısı war üzerimde.:mad: :mad: |
Alıntı:
ama takmamayı öğreniosun biraz zaman geçince... Benim hayatımdaki en kötü an geçen yılki şampiyonluğu kaçırdığımız geceydi.... hatırlayınca bile çok kötü oluyorum... |
sınıfta kaldığım gün en mutsuz günümdü :(
|
en mutsuz günüm 6.sınıfta okul müdürünün camını kırmıştım ve 3 gün okuldan uzaklışmıştım ama aileme ne diycem diye düşünüyordum aklıma süper bir fikir geldi ve normal okula gidiyormuş gibi yapıp parka gidip orda ders çalışıyodum çıkışta da arkadaşlardan ödevleri alıyordum ve bir gün veli toplantısında benim 3 gün okuldan uzaklıştırıldığımı sölemişler anneme ve ozaman bana bunları söleyince ne söleyeceğimi şaşırdım bu da en mutsuz günümdü
|
sınavdan 50 aldığımı duyunca. dünyam başıma yıkıldı .her ye siyah old,güller soldu.hayat durdu o an içimdekileri kim hissetse mafolurdu.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.