![]() |
Susarsam Kainat Ağlar
Susarsam Ağlar Kainat
Susarsam Ağlar Kainat İntihar eder umutlar köprülerden Trenler raylarından çıkar Deniz fenerlerinin ışıkları söner Gemiler rotasız sürüklenir gider Gökdelenlerin boynu bükülür Yemyeşil ağaçların yaprakları dökülür Denizlerin dalgası vurmaz sahillere Aşklar erozyona uğrar Sevgiler kanser olur Mutsuzluk çöker güzel yüzlere Dermansızlık düşer güçlü dizlere Semazenler yörüngesini kaybeder Gökkubbe kükrer tüm hiddetiyle Çölleşir bütün verimli topraklar Kırılır en kalın yerinden sancaklar Yıldızlar küser gecelere Kaybeder enerjisini güneş Bulutlar ağlar çocuklar gibi Kırılır yer kürenin kabuğu Bir yangın başlar baştan başa Bir yangın büyür baştan aşağa Acı hakim olur tüm yüreklere Yaşlar Yağmur olur tüm gözlere Ben susarsam. Ben susmazsam Su serpilir tüm gönüllere Bütün kuraklıklara inat Umutlar yeşerir tüm düşüncelerde Bütün karamsarlıklara inat Bir ışık büyür gözlerde Bütün karanlıklara inat Bensiz olmaz,sessiz olmaz Ezan'sız olmaz Kainat......... |
Erdem kardeşim yüreğine sağlık....
|
Yüreğine sağlık...
|
yüreğine sağlık dostum...
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:41 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.