![]() |
terbiyesizliğin bukadarı (+16)
Alıntı:
|
yaw TV kanaLLarının Hepsi Aynı B***biraderim Hepsi **** ..!!!
|
bunların başka amacı war kardeşim ben BUNLAR ŞEFERSİN önde gideni.. AYIP ULAN AYIP BEE..konu içinde saol kanka... fero sanada duyayrlılığın için kardeşim:D
|
Valla Bilmiyorum İşin İçine Uğur Dündarında Girdiğini Hatırlıyorum Vede Bence Bu Hastahanenin Hastayla Arasında Para Takasları Dönmüştür Diye Düşünüyorum Yoksa Ateş Olmayan Yerden Duman Tütmez...
|
yalan olduğunu sanmıyorum pek bu haberin mutlaka bişeyler dönmüştür bu haber yalanlanmak zorundaydı zaten...
|
dündar kimlerin açığını bulup neler karşılığı!!!!tv lere taşınmadı onlarıda allah bilir artık bu tv cilerin çoğu böyle
|
ya o kadarda tepki gosterilcek bisey degil sadece dogan medya as yle alakalı degil sonucta haber niteligi tasıyordu ve yayınladılar... TV kanallarının sorup sorusturmadan sırf bulteni doldursun diye yaptıgı o kadar cok haber var ki...
|
karışık işler bunlar
|
arkadaşlar haberi yapan yayın kuruluşunun haberlerini takip ederseniz zaten sürekli türbana karşı haberler yaptıgını farkedersiniz tartışmaya gerek yok herşey ortada.
|
soal kardeş tşk...!!!!
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.