www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Adult eski arşiv (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=376)
-   -   terbiyesizliğin bukadarı (+16) (https://www.cakal.net/showthread.php?t=55558)

BooROCK™ 12-21-2006 11:09 PM

terbiyesizliğin bukadarı (+16)

Alıntı:

İlk Gönderen Kanal D
mecliste bu haber çalkalanıyormuş terbiyesizliğin daniskası artık ne denir başka

17 yaşındaki bir genç testislerindeki iltihaplanma yüzünden doktora gitmiş

doktor bakmış iltihaplanma fazla olduğu için film çektirmeye göndermiş

tesettürlü bir kadın doktor varmış film çekecek

ben bu filmi çekemem yarın gel erkek doktor çeksin demiş

doktor tabii bunu karneye yazmış ben gönderdim ama kadın doktor çekmedi diye

bir hafta boyunca hep bu kadınvarmış yarın gel yarın gel diye hep erkek doktoru bekletmiş

bir hafta sonra erkek doktor çekmiş filmi geç kalınmış bu bir hafta önce çekilseydi olurdu ama şimdi testislerinin alınması gerek demiş

çocuğun bütün hayatı din inançlarını tıp gibi yüce ve ayıp sözünü içermeyen bir kavram yüzünden kaydı 17 yaşında birinin erkekliği bu yüzden yokoldu bu kadar terbiyesizlik olurmu

dinimize saygım sonsuzdur buna dikkat çekmek istiyorum ama

herşeyin bir zamanı var

eğer bunu yapmayacaksan neden tıp bilimini ve bu bölümü çekiyorsun allah huzurunda bunu nasıl açıklıycak acaba bu kadın

Haberinin Yalan Olduğu O Saatlerdeki İki Nöbetçinin De Erkek Olduğu Hastane Görevlileri Tarafından Açıklandı Genel Müdür Böyle Birşeyin Asla Olmayacağını Belirtirken Haberin Kanal D'nin Türbanlı Kadın İmajını Kötülemekten Başka Bir Şey Olmadığı Anlaşıldı...

ImmortalSouL 12-22-2006 10:44 AM

yaw TV kanaLLarının Hepsi Aynı B***biraderim Hepsi **** ..!!!

calipse 12-25-2006 03:47 PM

bunların başka amacı war kardeşim ben BUNLAR ŞEFERSİN önde gideni.. AYIP ULAN AYIP BEE..konu içinde saol kanka... fero sanada duyayrlılığın için kardeşim:D

OrCuN23 12-25-2006 04:03 PM

Valla Bilmiyorum İşin İçine Uğur Dündarında Girdiğini Hatırlıyorum Vede Bence Bu Hastahanenin Hastayla Arasında Para Takasları Dönmüştür Diye Düşünüyorum Yoksa Ateş Olmayan Yerden Duman Tütmez...

PrObLeM_BoY 12-25-2006 05:05 PM

yalan olduğunu sanmıyorum pek bu haberin mutlaka bişeyler dönmüştür bu haber yalanlanmak zorundaydı zaten...

servikal 12-25-2006 05:36 PM

dündar kimlerin açığını bulup neler karşılığı!!!!tv lere taşınmadı onlarıda allah bilir artık bu tv cilerin çoğu böyle

DoqqYstyLe 12-25-2006 05:50 PM

ya o kadarda tepki gosterilcek bisey degil sadece dogan medya as yle alakalı degil sonucta haber niteligi tasıyordu ve yayınladılar... TV kanallarının sorup sorusturmadan sırf bulteni doldursun diye yaptıgı o kadar cok haber var ki...

uprocking 12-26-2006 12:09 AM

karışık işler bunlar

lilha 12-28-2006 07:40 PM

arkadaşlar haberi yapan yayın kuruluşunun haberlerini takip ederseniz zaten sürekli türbana karşı haberler yaptıgını farkedersiniz tartışmaya gerek yok herşey ortada.

[DJ_LANETLY 01-01-2007 08:20 PM

soal kardeş tşk...!!!!

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:46 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.