![]() |
En şanssız golcü
En şanssız golcü
Bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıkma şansı bulan Özgürcan’ı, bu kez de kaleci Aykut’un hatası yaktı! PAF’ın yıldızıydı Özgürcan Özcan... Türk futbolunda geleceğin 1 numaralı golcüsü olarak gösteriliyor. PAF takımda gol rekorları kıran genç oyuncu, Türkiye’nin en iyi forvetleri Ümit Karan, Hakan Şükür, Necati Ateş, Hasan Kabze gibi isimlerin ardında görev bekliyordu. Ve Özgürcan, bu şansı kupadaki Erciyes deplasmanında buldu. Ancak kaleci Aykut’un kırmızı kart görmesiyle oyundan çıkmak zorunda kalan Özgürcan, bir anda hayatının en kötü günlerinden birini yaşamaya başladı. İlk kırmızı kartı Moralinin son derece bozuk olduğunu söyleyen Özgürcan, “Elime geçen fırsatı en iyi şekilde kullanmak istiyordum. Fakat daha oyuna bile ısınmadan çıkmak zorunda kaldım. Gerçekten çok üzgünüm. Ancak küsmeye ya da pes etmeye hiç niyetim yok. İkinci yarıda formayı kapabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” diye konuştu. Hayatındaki ilk kırmızı kartı gören kaleci Aykut Erçetin ise hakemin kararının çok ağır olduğunu belirtip, üzüldüğünü ifade etti. Kaynak: Fanatik |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.