![]() |
ZAMAN GEÇİYOR diyorum sana
ZAMAN GEÇİYOR diyorum sana
Zaman hızla geçiyor Hiç olmaman gereken bir yerde,Hiç yaşamaman gereken bir hayatı yaşarken buluyorsun kendini.İnsanlar yanlış yerlerde.Sense yanlış insanların doğru yerindesin.Zaman geçiyor diyorum anlasana ………Doğruyu öğreniyorsun.Yanlış yerde olduğunu.Yanlış insanların doğru yerinde olduğunu…Boş veriyorsun. Boşverrrrrr …Zaman hızla geçiyor diyorum duysana……….Akşamların sabah, sabahların akşam oluyor. Zaman ve sen, birlikte kayboluyorsunuz.Hiçbir yere, hiçbir şeye tutunamıyorsun. Onlar da sana tutunamıyor zaten.İlle de kaybedince anlıyorsun her şeyin değerini değil mi? En kötüsü, sevginin değerini bile.Zaman hızla geçiyor işte sen öyle bekle emiii.Hayatını da hayallerin gibi erteliyorsun.Yaşadığın her gün, dün ;Yarınında bugüne dönüşüyor.Yarınları öldürüyorsun.Kendini öldürüyorsun.Zaman geçiyor diyorum sana hadi kalksana Sorumlulukların ve yapmak istediklerin kapana kıstırıyor seni.En sonunda da Olmak istemediğin yer ve zamanda tanımadığın birine dönüşüyorsun.yani kısacaaaa Başa Dönüyorsun !Hiç olmaman gereken bir yerde,Hiç yaşamaman gereken bir hayatı yaşarken buluyorsun kendini.İnsanlar yanlış yerlerde.Ama bu sefer Sen de yanlış yerdesin. Diğerini seçme şansın yoktu; ama bunu sen yarattın. Ve zaman hala geçiyor diyorum sana bir şeyler yapsana……. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.