![]() |
uydudan ali samiyen fotoğrafları
|
:) evet gerçekten 5 bin kişilik boş bir arazinin fotoğrafları gerçekten 5 bin kişi dediysem sakın alınmayın arkadaşlar biliyorum 500 kişiden fazla kimse gitmiyor ama napim işdee insaniyetliliğim üzerimde:):)
|
melgibson_ist lütfen laflarına dikkat et
Geceler kanka saol |
Alıntı:
:biggrin: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ne zannediyorsun kendini .. karşınadaki itaat et sen önce tamam mı ? bmm derdim takım değil sen bnm forumumunda bnm açtığım konunun altında tartışma yaratmaya çalışan bir parazitsin tamam mı ? senin gibiler önce forum kurallarını okuyacak ondan sonra karşıma gelip foruma yazılar yazacak ... ben gs li değilim fb liyim belki.. ama senin gibilerine asla pabuç bırakmam bu forumda mod umu da super modu mu da ezdirmem kimseye ... mod mod olsa adam olsa seni bana bildirir .... bu forumda kimseye bana karşılık vermezsen son msj olur diyemezsin .... son sözü sen söleyemezsin.. bu sana ilk ve son uyarım bir daha bu şekilde mesjını görürsem forum kuralları işler ve aramızda senin gibilere ihtiyaç duymayız.. Saygılar GeCeLeR Not : bnm forumumunda hiç kimse üstüne hakaret edemez tehdit edemez susturamaz.. haklıyıda haksızı da ben seçerim kime ne ceza verilecekse cezayı ben veririm ben tahsil ederim... her msjının sonuna saygılar yazan biriyim kimse saygısızlık etmicek ozman sevgi barış kardeşlik forumuyuz tartışacak adama değil paylaşacak adama ihtiyacımız var bizimle olan olur olmayan gider gitmeyeni kovarız .... ANLAYANA ....... |
konu özele taşınmıştır..
|
ellerine and klavyene sağlık geceler birilerinin ağzının payını ii vermişsin
|
hiçççç konusmayın da sadece GERÇEKLERİ TARIH YAZAR TARIHIDE GALATASARAY deyin işi bitirin abiiiiii.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:07 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.