![]() |
selamı var :D
- abi sana alinin selamı var
+ hangi ali lan - uluslararası otobüs terminali pihahahhaa + mal - kerimin selamı var lan + hangi kerim lan : - fenasi kerim olm + bi sittr git yaa -abi sana asiye nin selamı var -hangi asiye lan -KIRTasiye nin pihahhaa - abi sana büdünün selamı var - hı biliom ediyle büdünün dime + Yok İnyakaneBÜDÜ nün - Kuskunc sittr nan -Abiii hasan sana selam söledi --Hangi hasan lan -Florhasan pehhueeh --La havle.. bi stir git lan --Abii Cem abiyi şurda gördüm abine selam söle dedi.. -Hangi cem nannerde gördün?? -- sivilcem nan bak na şurda işte(burnunu işaret eder) -Gel nan buraya senin gelmişini.. - Şekerim Ceren'in selamı var + Hangi Ceren? - TenCeren pohahahauehe + .... - Aşkım Ali'nin selamı vardı + Hangi Ali? - ŞeftAli uheuehe + Desittir git aşkım hasanınn selamı var abii hangi hasan karabashan olmadı yaa Üstad Erol sana selam söyledi - Hangi Erol? - Profiterol euheuh ... - Abi Cem patlamış - Hangi Cem? - Sivilcem - Murat ölmüş - Hangi Murat - IV. Murat, hihohohoaaa - O zaman koyuyim de tur at ... - Of bu raton bitirdi beni? - Hangi raton - maraton ... vınnnnnnnnn - Sana Emel'in selamı var + hangi Emel? - HTML - Sana Ahmet'in selamı var + Hangi Ahmet? - İstikamet - Sana Mine'nin selamı var? + Hangi mine? - şömine |
hehe güzeldi valla bi kısmınmı biliyordum ama html li olan güzeldi:biggrin:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.