![]() |
Google`de program,müzik,divix,mp3 nasil bulunur.
Asagidaki satiri oldugu gibi kopyalayip kirmizi ile yazilmis yere aradiginiz programin adini yazin.
"parent directory " /program ismi/ -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums Asagidaki satiri oldugu gibi kopyalayip kirmizi ile yazilmis yere aradiginiz oyunun adini yazin. "parent directory " oyun ismi -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums Asagidaki satiri oldugu gibi kopyalayip kirmizi ile yazilmis yere aradiginiz DVD filminin adini yazin. "parent directory " DVD film -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums Asagidaki satiri oldugu gibi kopyalayip kirmizi ile yazilmis yere aradiginiz xvid filminin adini yazin. "parent directory " Xvid film -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums Asagidaki satiri oldugu gibi kopyalayip kirmizi ile yazilmis yere aradiginiz MP3'ün adini yazin. "parent directory " MP3 -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums ÖRNEK: Adobe photoshop ariyorum ve yazmam gerekenler: "parent directory " /adobe photoshop/ -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums MP3 aramak için baska bir yöntem daha var: ?intitle:index.of? mp3 sanatçi ismi veya sarki adi Örnek: ?intitle:index.of? mp3 mustafa sandal yada bu programi deneyin http://www.megaupload.com/?d=26AJU0NZ |
Ynt: Google`de program,müzik,divix,mp3 nasil bulunur.
arkadaş çok acil bu programın rar şifresini ver de kullanıp sitenin istekler bölümüne yardımcı olmaya çalışalım
|
Ynt: Google`de program,müzik,divix,mp3 nasil bulunur.
eline saglık spider. guzel bır calışma. tebrik ederim
|
Bana Word Şİfre ÇÖzÜcÜ Lazim Bulamadim
Yardimci Olabİlİrmİsİnİz |
word şifre kırıcısını ve nerden teemin edilebilinecegi hakkında, windows işletim sistemleri bölümüne bakabilirsin, kanka
|
saol dostum...
|
teşekkürler, klavyene kuvvet.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.