![]() |
İDDAAYA Dava Acmayı Dusunuyorum Sızde bı okuyun bana yardım edın...
Arkadaslar kuponuma sekiz mac yazdım ve bu 8 mactan 7 tanesı tuttu bu sekılde 1750 YTL ıkramıye verıyor son mac kaldı o macta 232 kodlu wigan-Charlton macı mac 1-1 ıken 65 dakıkada yarıda kalıyo benım kuponumda wigan yazılı ama mac yarıda kaldıgı ıcın macın ıptal edılmesı gerekmezmı.Ama benım kuponum aıkramıye vermıyorlar macın skro 1-1 bıtmıs olarak sayılıyo bole bısey olurmu yaa adamlar kendılerı demıyomu 90 dk gecerlıdır dıye ıszce nasıl bı davranız uygulayalım yardımcı olurmusunuz ....
|
bak bi sayfasında böle bişey yzıyomu diye
|
maç iptal edilirse 2/3 bölümü tamamlandıysa o andaki skor geçerli benim başımada gelmişti üzgünüm kanka
|
Alıntı:
|
kurallar öyle gösteriyo
|
Alıntı:
Normalde macin 80 inci dakikasindan sonra skor gecerlidir... diger türlü macin iptal edildigi tarihte macin oynanacagi tarih belirlenirse kupon bekler... eger belirsiz bi zamanda ise o macin orani 1 le carpilir... kardes sen haklisin... bi avukata basvur o sana neler yapabilecegini gösterir... bide iddia kurallarini okuyu ver... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.