www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Arda'nın hayali İngiltere (https://www.cakal.net/showthread.php?t=58312)

Rexum 01-07-2007 06:06 PM

Arda'nın hayali İngiltere

Sarı-kırmızılı takımın genç yıldızı Arda ise ilk yarıda gösterdiği başarılı grafiği ikinci yarıda da sürdüreceğini kaydetti. Transfer teklifleriyle ilgili soruları cevapsız bırakan Arda, şöyle devam etti: "Bu konuda kulüp yöneticilerimiz gerekli açıklamaları yapıyorlar zaten. Benimde hayalime elbetteki Avrupa var. Ancak sonuna kadar Galatasaraylıyım ben. 35 yaşıma kadar bu formayı giymek isterim. Avrupa olursa elbetteki İngiltere olmasını herkes ister. Benim de böyle bir hayalim var. Ama bugün Galatasaray formasının hakkını vermek durumundayım. Şimdi ikinci yarıya
bakıyoruz."

Cimbom'da barbekü partisi

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, düzenlenen barbekü partisinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Concorde Otel'de kamp yapan Galatasaraylı futbolcular, Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve teknik heyetin de katıldığı barbekü partisi sonunda basın mensuplarının sorularını cevapladı.

"Carrusca: Kalıyorum"

Son günlerde başka takıma kiralanacağı konusunda basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Carrusca, "Galatasaray'da mutluyum. Şu anda herhangi bir kulübe gitmek istemiyorum" dedi. Basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Arjantinli futbolcu, başka takımlardan gelen tekliflerle ilgili yöneltilen soruya, "İkinci yarıda Galatasaray'da başarılı olmak için çok çalışıyorum. Bunu başaracağıma inanıyorum" karşılığını verdi. Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Okan Buruk ise, ilk yarının son maçlarında yakaladığı başarılı performansı ikinci yarıda da devam ettirmek istediğini dile getirerek, "Futbolcular için kamplar en zor dönemlerdir. Antalya kampımız çok verimli bir şekilde geçiyor. Hem çalışıyor, hem dinleniyoruz. İkinci yarıda başarılı olmak için bu kampı en iyi şekilde değerlendirmek durumundayız. İlk yarıda aldığımız başarısız sonuçları ikinci yarıda telafi ederek şampiyonluğu göğüsleyen takım olmak istiyoruz" diye konuştu.

"Şampiyonluğun adayı biziz"

Galatasaraylı futbolcu Sabri ise, ilk yarıda yaptıkları hataları ikinci yarıda tekrarlamak istemediklerini belirterek, lig sonunda şampiyonluğun en güçlü adayının yine Galatasaray olacağını söyledi. İkinci yarı öncesi takıma transfer gerekip gerekmediğinin sorulması üzerine ise Sabri, "Mevcut kadromuz çok geniş ve kaliteli oyunculardan kurulu. Ancak takıma katkı sağlayan bir oyuncu alınırsa olabilir" ifadelerini kullandı. Oldukça samimi bir ortamda geçen barbekü partisinin son bölümünde ise basın mensuplarıyla futbolcular Antalya kampı ve ikinci yarı ile ilgili değerlendirmeler de bulundular. Galatasaray günün ikinci çalışmasını akşam saat 17.00'de gerçekleştirecek.

07.01.2007

Kaynak : İHA

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:12 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.