![]() |
harddisk yardım arkadaşalar
(sistem buna kurulu degil )
arkadaşalr samsung hd080hj model bir hd var yedekleme için kulanıyorum fakat taktıgım günden beri hergün pc bir kere mavi ekran hatası veriyor ve hatada yeni donanım düzgün yüklenmemiş olablir güncelleyin vs...... gibi yazılar yazıyo reset attıktan sonra tekrar yapmıyor ama her açılışında muhakka yapıyor.driver yok eger driver yükle diyorsanız veya nerden bulabilirm söylermisiniz.yardım edin arkadaşlar çıldıracagım yoksa ben hd kıracagım :cursing: :cursing: :cursing: |
kanka anladım kadarıyla iki hdd kullanıyorsun. büyük bir ihtimalle ya master, slave jumper larını yapamamışsın yada bir hdd ide diğeri sata daha ayrıntı verebilirsen hallederiz özel den pm atarsan yardım edebilirim
|
aygıt yöneticisinden hatalı veya eksik bir kurulum varmı onu bak.soru işaretli veya ünlemli bir şey varsa bi yerde hata yapmış veya kuramamışsın demektir.master slave ayrımından o hatayı yapmaması lazım.ekrankartındada bir problem olabilir soğukken hata veriyor olabilir ısındıktan sora düzeliyordur belki deneme yanılma yolu ile bulabilirsin.
|
yardımlarınız için sagollun arkadaşlar sorun düzelti sanırım ama tekrarlarsa tekrar başınızı agrıtabilirim sagollun.
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.